Vecka 37, 19 dagar kvar...

Här går det undan. Men för min del får barnet gärna komma nu, eller om vecka ungefär blir bra. Allt är klart och förberett nu. Vagn, Säng, bilstol, kläder, skötbord, blöjor och väskan e packad om vi plötsligt måste åka in! Mentalt tror jag oxå att jag är beredd nu.. Trodde att jag skulle åka in och föda i förrgår, fick konstiga känningar som jag inte haft tidigare. Men det slutade efter någon timme. Och sen var allt som vanligt igen... så jag får väl räkna med att gå över tiden iallafall då.. 
Den som väntar på nått gott väntar ALLTID för länge!
Har börjat göra storkok så vi har mat i frysen första tiden när man tydligen inte ska ha nån tid för sådant. 11 lådor med spagetti o köttfärssås blev det i måndags. Shit vad jag kommer att va trött på den rätten sen!



I helgen var jag, Johan och mamma o pappa i Sälen. Det var värsta kalla snöovädret hela helgen så man kunde inte göra så mycket. Men det var bara kul att komma iväg och få lite miljöombyte. Vi var ut och åt på en fin restaurang på lördan och firade pappa som fyllde år igår.


Mamma och Pappa


Johan och Jag.

Var till Västerby igår igen och hälsade på Jenny + kalas för pappa på den riktiga födelsedagen.
Selmas galna mostrar tog med henne ut på en promenad i pulkan. Jenny var tvungen att åka iväg en sväng med en spade för att pappa hade kört fast med skotern. När vi mötte henne igen så hade vi gått rätt långt. Och Jenny blev skitorolig för det var så kallt ute och Selma brukar inte få vara ute så länge då... Så det var bara att vända och gå hem.. Det var rätt kallt. Och nyss ringde Jenny och sa att Selma fortfarande har men efter gårdagen. Torr i hela huden efter kylan + ett blåöga som jag tydligen ska ha gett henne??? What?


Selma och tjockmoster 1


Wilma och tjockmoster 2


Jag tycker inte att det ser ut att gå nån nöd på den ungen.

Borde gå ut i det otroligt fina soliga vädret nu, men man blir så förslappad när man bara går hemma och hänger såhär hela dagarna. Minsta lilla grej blir dagens projekt. Och i eftermiddag ska jag iväg och fika med tjejerna i föräldragruppen och sen eventuellt gå på Gravid Vatten Yoga för första gången. Men är lite rädd att bli utskrattad i min röda Baywatch-baddräkt...

Jag börjar väl med en tur med soporna så kan jag vanka ett varv runt huset sen, det blir lagomt.

Hojj

Systrarna tjock!

Var och hälsade på Jenny & co i Hedemora igår och fick mumsiga semlor, tack för det!

Vi fotograferade min och Lajkans växande magar:


Lindas tvillingmage i vecka 22, och min vecka 36


Familjen: Staffan, Selma och Jenny


Mamma och Jenny, poosar..

Nu snart blir det Lunch med M uppe vid Gruvan!

Love Love Love

Våran romantiska Alla ♥-dag afton började i badet med Bubbel och geléhjärtan från toan!



Sen såg vi på film och efter det gjorde vi en supergod middag med Hallomi(?)ost och Mango



Och nu blev man tvungen att kolla på OS, jippi!



Jag får passa på att sticka lite, men det är svårt att hitta en bra ställning när barnet sparkar mig i revbenen!


Glad Alla Hjärtans Dag!!


Ledig!

sista arbetspasset idag på ca 1 år! Helt otroligt, känns som när man var liten och gick på sommarlov. Fast det här är ju större. Om några veckor har vi (om allt går bra) ett barn här hemma! Overkligt...
Fram till dess ska jag bara ligga på soffan och vila och njuta av att vara helt ledig. Orkar inte så mycket annat.
Efter jobbet idag hade jag lördagspuls och ville ut i det fina vädret. Följde med Malin till stallet och hälsade på fina lilla Nelly, kul o se den lilla hårbollen igen :) Sen gick vi o strosade lite i vår favoritaffär Rusta, försökte hitta en Alla ♥-dags present till Johan, men de gick inte så bra.
När jag kom hem däckade jag i soffan. Och här verkar jag bli kvar nu,,, somnade i 2 timmar.. inte ovanligt alls.



Nu blir det en gormémiddag till Melodifestivalen

 

har även hunnit med att trycka i mig en halv 200-grammare av min favoritchoklad, man måste få fira lite



Ha en underbar kväll ♥

Spjälsängen på plats!

Johans föräldrar var här idag med sängen. Äntligen kan man få börja bädda! ;)
Bara 5 veckor kvar nu så det går undan.
Har hämtat ut en TENS-apparat som ska vara bra för värkarna vid förlossningen. Hade lite känningar ikväll efter att jag varit tvungen att dammsuga och torka golven inför svärföräldrarnas visit. Så passade på att prova den. Bzzzzzzzz, det är som elektrisk stimulering som man sätter på olika punkter på ryggen. Känns först irriterande men sen ganska behagligt. Tydligen hade min kusins tjej TENS som enda smärtis när hon födde, så det vore ju fantastiskt om det skulle hjälpa så bra. Vill helst slippa Epidural så förlossningen blir utdragen och barnet får tas med sugklocka och jag spricker hela vägen... Jag målar upp olika skräcksenarium hela tiden i mitt huvud. men nu ska jag försöka tänka positivt.

Här är jag, sängen och TENS:en. (Och nej Ruben, den ska inte vara bäddad sådär utan pimpas upp innan barnet kommer. Fast få se om jag klarar av att sätta upp en himmel....)

Detta är alltså graviditetsvecka 35, och 33 dagar kvar till BF!


Fick en fin bukett med tulpaner oxå! I ♥ Tulpanz! Det är så vårigt på nått sätt!


Och Semlor!! I ♥ Semlor!!



Blev proppmätt efteråt så trodde inte jag skulle orka äta nått mer ikväll men nu sitter Johan och gluffsar i sig spagetti & köttfärssås och det luktar så gott så jag blev lite sugen ändå!!
får luffsa ut i köket och fixa nått käk nu!

Ba-dom-ba-dom!



Grannfejd in real life

Önskar att jag kunde fixa ordning en sån här till grannarna under oss!


40 dagar kvar till BF

Nu går tiden fort, tyckte att det var nyss som jag skrev att det bara var 100 dagar kvar..
Nu e de bara ca 6 veckor kvar, kan ju bli kortare och antagligen längre. Har förhoppningsvis bara 6 arbetspass kvar i luren nu oxå, nice! Sen ska jag bara vara hemma o sova! och fixa lite..
Igår var vi på första mötet med föräldragruppen. Kul att se 5 till lika stora magar som sin egen.

Händer inte så mycket annars. Har jobbat dag-pass sista tiden och då är jag en vandrande zombie. Mår för övrigt bra, försöker gå lite promenader för att hålla igång, det går sakta och får lite sammandragningar ibland.
Sitter och väntar på Malin nu vi ska gå en liten sväng i myrfart och sen fika.

 
Vecka 34

RSS 2.0