AMNINGS STOPP!

Nu är en episod i Mejas liv förbi. Har inte ammat henne på över ett dygn nu! Har inte behövt pumpa ur nått heller. Och hon blev inte alls så tokig som jag trodde att hon skulle bli imorse kl 5 när hon brukar få komma till patten. Fick lite vällning och sen var hon i stort sett nöjd. Det känns både skönt och lite sorgligt. Skönt att slippa bli biten och söndersugen. Sorgligt att våran alldelens egna lilla stund eller vad man ska kalla det aldrig mer ska vara... Men jag får helt enkelt skärpa mig, någon gång måste det ju ske! Men man vet aldrig jag kanske kommer låta henne amma lite som tröst nån gång. hon tar ju inte napp så ibland hjälper faktikst inget annat.


En av alla våra amnings-moment!

Igår var vi på kalas hos Linda och hennes family i Myggsjön. Patte fyllde år. Mejson och Selma tyckte det var roligt att träffas igen. De hade sagostund framåt småtimmarna när båda var ganska trötta:


Selma läser för Meja som mest studerar en napp . Fick dåligt samvete ikväll för att jag läst så lite för Meja. Så nu har jag infört det i hennes kvällsrutin. Hon har en bok som innehåller en kort saga för årets alla dagar, så så får de bli från och med nu!

Idag har vi barnsäkrat kökets lådor! Och jag har lärt mig hur en borr fungerar!!Sen har vi hållt på och julpyntat och haft lite glöggmys. En riktig inne dag. 2 småprommisar för att söva Meja bara.
Nu sover hon. Och Johan har fått feber och känner sig jättesjuk!


Mina småfisar!

Jag tar en cider och lite chips. Nu är det "Så mycket bättre!" Och min favorit September ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0