Som en Hund

...Somnade Meja på Mattan idag när hon skulle sova eftermiddag med Johan då jag var och red.
Så man blir ju liiiite orolig för hur det ska gå för dem nu när jag börjar jobba, Usch en dag kvar nu bara!



Igår var jag ute och svirade helt oplanerat. Burran B bjöd in till fest, jag försökte motstå in i det sista. Men efter att till & med Johan sa åt mig att passa på att gå ut när jag inte hade nått att skylla på så 20:30 satt jag i en taxi på väg mot Kvarnberget. & där bjöds det på skumpa, vin, grogg & you name it. Sen var vi ut på lokal & svängde våra lurviga. Så idag har jag mått som en påse skit!! Nu för tiden får jag sån ångest när jag är bakis! Helt deppig lixom, fast att jag inte ens gjort nått speciellt skämmigt. Nu börjar det gå över. Jag & Mejson tog ett bad, sen kissade hon i våran nya soffa.... Ååååh! Förra söndan var det jag som hällde rödvin i soffan oxå. Så har fått stå & tvätta den försiktigt & blåst torr med hårtork, kul jul.. Sen äter man ju för 3 flodhästar när man är bakis! jäklar vad jag har tryckt i mig idag, så Stammen du får nog va lite orolig nu ändå!!
Snodde några bilder av Emelie som hon lagt upp på Fejjan:





Vimmelbild
Foto: Emelie Busk

O dessa färglada och roliga pinnar!! De var överallt!! & tydligen hade jag hela väskan full av de imorse, så Meja fick ha de och leka med idag.

Nu TV Solsidan & sen kasnke en film

Johan äter Vinägerchips, jag vill oxå ha!!

Här har ni mig - Jag STÅR!!

Idag satte hon den! Flera gånger stod hon upp helt utan stöd i ganska långa stunder, typ flera sekunder!
Vi har tränat lite hårdare sista dagarna. Igår var jag & hon ute och gick i slättacentrum, hon hade sina grova vinterkängor & gick och höll mig i handen, så sweeet! Hon har även fått ha skor på sig inne för att känna mer stöd, och det verkade ju ge resultat!
Vi försökte ta ett kort när hon stog upp idag, såhär bra gick det:


Vår kamera är sååååååååååå seg!!

dyngtrött

är vad jag är.
som tur var har johans mamma meja just nu.
jag sitter i soffan och känner mig helt dööslut. blir säkert sjuk nu.. täppt i näsan och nästan yr.
Johan & hans pappa är uppe & tapetserar mejas rum. Rosa med vita prickar, blir jättefint!!
Nu ska inte johans jobba på 30 veckor, han är rätt nöjd över det.. & jag förstår honom. den enes bröd den andres död, eller vad man säger.
Idag var jag & meja barnvakt åt tvillingarna när linda var på bilprovningen. det gick förvånansvärt bra. My dök i golvet en gång men började inte ens att grina :) Alla 3 satt de och snörvla & Molly hosta så det är väl hon som smitta ner en!
sen åkte vi till Enviken & hälsade på min kompis Eva & hennes nya bebis. Såååå liiiiten! Meja såg ut som en jätte!!
En rolig sak; jag kanske ska få rida Bero i helgen!! cicci ligger i influensa, men om fan inte vill bättre så gör väl jag oxå det snart!


Min nya klocka

Såhär ser den ut Erika!!


I´m lovin it!!
Har ännu inte blitt allergisk :)

Sista MAMMA-veckan

Vad sorgligt det kändes att skriva det där.
Jag hade tänkt njuta och bara ta det lugnt den här sista lediga veckan.
Men istället så planerade jag in för mycket och nu blev det plötsligt rätt stressigt istället. Men snart kommer jag inte hinna göra Nånting annat än jobba, äta, sova, träna & va med familjen. så lä ju passa på att flänga runt lite.
Men idag blev det för intensivt. Var först till sjukhuset för att fixa nytt E-leg (typ paserkort för er som inte är i branchen..) & P-tillstånd. Letade typ parkering i en kvart sen kuta över hela jävla sjukhusområdet. Meja hade humöret på topp som tur var. sen vidare till Johans jobb & planera klart föräldraledigheten över sommarn. & skriva ut Mejas Ansökan till Förskolan som måste sökas 5 månader innan start. Fan nu blev jag deppig igen. Tiden bara rusar iväg!! Iallafall sen åkte vi ner på stan och då var ju klockan redan över 12 & jag dynghungrig & dum i huvét som jag blir då. borde åkt hem o ätit men orka inte + att vi hade bråttom för skulle egentligen ha hunnit träffa Emelie idag oxå. In på en guldaffär där jag hade beställt hem 2 vigselringar som jag trodde skulle va helt perfekta, speciellt den ena, kostade inte skjortan heller. Men blev inte alls nöjd! Ringen i sig var fin & så som jag tänkt mig, men passade iinte alls ihop med min förlovningsring!! ANGRY! Slutar väl med att jag iallafall får beställa en snordyr ring, som det blir med allt annat. träffade 2 fd. kollegor som ba; "Åååh du måste bara se till att bröllopet blir precis som Ni vill ha det!! Det är ju bara en dag i ert liv!!" Ja, lätt för de att säga som typ gifte sig i en gammelgård & hade sellnäsplanka i gräset. & helt släta guldvigselringar. Jag vill ha ett stort pampigt prinsessBröllop & det drar iväg åt alla håll med allting. & då har jag ändå fått lov att välja bort både häst & Vagn + Limousine som jag alltid drömt om. Nej det blir nått gammalt åk från 1800-talet.... Hade hellre tagit Torssas nya Mersa, men Johan vägrar...
Iallfall efter ring-bestyret som ändå inte blev klart, fast hon ska ringa mig ifall det går att göra om ringen bredd mm.. så var jag sur. Och Hungrig. Gick in på Ur&Penn där fanns en klocka som jag dreglat över i flera månader för bara 500:- har kostat nästan 2000:- Blev lite glad. var tvungen att slå till. men då gick klockjäveln inte att korta av, det skulle ta 1 dag minst att göra det. så då ska jag få lov att hämta den imorgon.. Drygt!!
Vid halv 2 var vi äntligen hemma igen & jag skyndade mig att ge Meja mat, hon åt min hemlagade lasange med god aptit, skönt att hon börjat äta vår mat mer & mer nu. Sen lekte vi lite & så försökte jag att vi skulle sova lite eftermiddag ihop, men hon totaltvägra. sen kom Johan hem så då hängde vi med honom istället. Åkte & tränade Body Combat 1 timme, kändes skitbra, men nu när jag äntligen börjat få till sparkar & slag så det ger nått så kommer de att ändra på programmet snart.
Ja, det är lagen om allts jävlighet.
Imorgon fyller pappa år, så då åker jag & meja till Hedemora i 2 dagar. Passa på att hänga lite där oxå medan man fortfarande kan.. Hoppas få åka lite längd på åkrarna oxå, men de lä väl va svinakallt så de inte går. Tar väl med mig MåBättre utstyrseln oxå, för här ska då inte fettet få vila iallafall!
Just det, sen ska jag & kolla på en jättefin soffa på väg ner till Hedemora.
Titta:

Liten soffa,Sminkbord,Krön/överdel
Skulle bli så himla fin i Mejas rum, eller under vår trapp.

Hoppas den är ful i verkligheten, så att jag inte vill ha den. Han som säljer den verkar mysko. Han har kaxat sig i mailen vi skrivit. Så jag hoppas att jag inte blir mördad nu om jag åker dit & kollar på den, men Meja får rädda mig isåfall.

Undra om nån orkade läsa det här inlägget ända ner hit?
Tror inte det.
Good Night
Fan, vad Big Brother verkar dåligt förresten. när jag bodde i Norge älskade jag det. & avgudade BB-Jessika:


Tänk att jag fick träffa henne IRL på i Visby oxå! Ibland är livet Gott!!!

Och nu komemr Linda att tycka att jag är en fjortis.

Mejsons första Sparktur


I väntans tider... Påklädda och klara


nerpackade. My & Meja. Somnade ganska snabbt.


"Swiiiisch!!" Gick säkert i 20 km/h i nedförbackarna
 

Stackars Molly fick sitta på magen istället. & Bejla höll på att bli överkörd typ 4-5 ggr


BOGSNAN - By Winter


Totalt utslagen efteråt




Mejas ord

Meja är nu 11,5 månad och har börjat sagt några ord.
mamamama & papapappa & dadadadada har hon hållt på med länge.
Likaså "Titta´"
På Canaria började hon plötsligt att säga sitt namn: "MEJA", på rejält dalmål: MÄJJA! & det säger hon ofta nu, fast jag tror inte hon förstår riktigt vad det betyder.
Mamma säger hon mycket också nu och det verkar hon förstå att är jag :) Ibland på kvällarna ligger hon och ropar Mamma från sängen eller viskar det när hon kryper över till mig.
Sen är det lite "nä-nä-nä" tex. när vi ska borsta tänderna eller tvätta henne.
Och så lite "Mäh!" när hon blir förvånad. och "Däh" när hon pekar på nått.


Sotarn!


Kvällslitteratur - Gäsp!

Jag har tillbringat alla hjärtansdags kvällen med de här 2 roliga vännerna:





Känner mig stolt att äntligen ha tagit tag i pluggandet. Det är faktiskt kul när man kommer in i det och det känns mindre tråkigt att det bara är 2 veckor kvar till jag börjar jobba nu! Gaahhh!

Har vart en bra ♥-dag. Var till Johans jobb, lyckades välja tapet till Mejas rum iallafall. vårt sovrum är vi väldigt oense om.. Åt lunch med J:s päron. Sen hem o träffa Jenny, gick promenad och fikade. Sen kom mitt hjärta hem med blommor till mig! Och han fick ett paket med Salta Pastiller med vingummismak av mig! Sen åkte han på möte. Meja somnade snabbt i sin säng och det borde jag oxå göra nu!


Kram på Alla hjärtans dag!!

Jag är liiiite sur idag. Hade tänkt ta värsta långpromenaden nu på fm. men då är det 21 jävla grader kallt! Kul!!

Vi åker upp till Johans jobb istället och försöker välja tapeter till övervåningen. Meja lä väl ha nått rosa, vårat sovrum nått romantiskt, gärna rosor... och hallen kanske bara få va neutral.... Det är så svårt! Och alla tapeter jag vill ha är alltid fel, det måste va "Easy Up" - nånting att sätta upp dem oxå...
Sen kommer Jandersson och hälsar på efter lunch. Hon brukar få paj då men nu ska vi nyttiga och bara äta sura lingon!

Ha nu en underbar Hjärtligt Stjärligt Dag!!


Tillägnat Stammen!!

Det finns de som frivilligt sätter ett par (nytvättade!!) trosor på huvudet:

    

Hemma igen

Jag kör en sån där Bildbomb från våran härliga resa!

Puerto de Mogan - Gran Canaria:


Meja uppe i det blå, hon var jätteduktig, satt mest och flörtade med alla andra passagerare


Framme! Nere vid hamnen


På en bergspromenad


Plaskeliplask!


storshopping på markad, fick nästan spö av en försäljare när jag prutade
på en väska...


Meja beundrar utsikten från balokongen


Meja med sin mormor & morfar


Meja får lite mellis


Första gången på Playan! först var sanden suuuuperläskig...


... veckan gick fort!

När vi kom hem var det snöstorm! Snacka om miljöombyte:



Men det är fint det med! Tog mig en härlig längdtur igår. En annan längdåkare stoppade mig: "Do you speak swedish?" Haha, trodde han att jag var ryss eller en grym norsk skidåkare eller var jag så otroligt solbränd så han tog mig för en negress?
 
Nu är det hårdträning som gäller igen! Inge mer bira & gourmemiddagar med efterätter!!

Var ut på Runn igår oxå, var livsfarliga "skridskotävlingar" där. Höll på att bli omkullkörda 2 ggr, skitläskigt! Vi hade Meja i en pulka och Funktionärerna sa att man fick gå på banan om man höll höger sida, jo pyttsan! Livsfarligt ju!



Hjälp!!


Meja hemma med sin älsakde pappa igen :)

Good Night!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0