Dop & Midsommar

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering! Det har hänt mkt & vi har knappt varit hemma sista 2 veckorna och jag har inte haft tid att sitta vid nån dator eller när jag väl gör det så blir uppkopplingen Grön = Huuuuur seeeeg som helst.
Nu är den Blå & fungerar toppen.

Har snart tänkt skriva ett inlägg om vårat underbara bröllop förra helgen men jag har inte en enda bild på datorn! väntar fortfarande på alla bilder så det blir lite roligare & finare! Här 2 "lånade" bilder av Eken från Fejjan:




Idag har vi varit på Alice dop i Silvbergs gruva:


Meja spatserade fram bland ruinerna


Och här är självaste dopbarnet;


Alice Linnea Sporrong


3 generationer kullör!

Midsommarhelgen har förflutit väl, Vi var som vanligt i Myggsjön på fredan & Husby på Lördan.
4 av våra 5 barn hade Sverigedräkten på sig & var så stiliga!!


Det bara SKA dansas runt stången vare sig man dansar själv eller blir buren!


Sen blev det Tårta i gräset! Meja gillar! Hon åt med händerna direkt från tårtan!






Mejson har bra smak, verka gilla de här med stång, dans, fina kläder & godsaker!


För att inte tala om att åka skrinda ihop med Selma!


Eller sitta i solstolen och shilla med en bra bok...

Nu sängen. Imorgon måste vi styra upp vårt liv & hem här i Slätta innan vi drar vidare igen.
Tex Klippa gräset, jippi!!


Sommarlov!!

Äntligen låångledig i 7 härliga sommarveckor!!

Efter möhippan gick jag typ in i vägen och blev störtförkyld, som alla andra i min familj varit. Hosta och snora som en dåre. Har bara varit hemma & jobbat med olika saker inför The Wedding. Men nu börjar jag se slutet. Jobbade (på riktiga jobbet) nu torsd & fredag så nu ser jag mig som frisk igen. Däremot har Meja fått snuva. & Johan ännu värre med feber & allergi, klarar inte ens av att vara utomhus. Idag har han & meja legat inne hela dagen. Hon somnade t.o.m. själv i soffan 1,5 timme under fm, skulle aldrig hända när jag är hemma!


Meja slappar lite i soffan

Nu är det bara 1 vecka kvar till Bröllopet!! Det är lite som julafton, man vill att dagen ska komma fast ändå inte för då är plötsligt allt man jobbat för så lång tid över. Ska försöka göra det sista nu i helgen så man kan ta de lugnt & njuta lite de sista dagarna, då blir det ju projekt dukning, naglar mm istället.
Just nu följer jag & Johan väderprognosen frenetriskt på yr.no. Först visade det att det skulle vara regn hela dagen, men se nu! Det har tagit sig sista timmarna bara! nu ser det ju helt ok ut:
18.06.2011 kl 2–8 13° 0 mm
kl 8–14 15° 0 mm
kl 14–20 22°  
kl 20–2 20° 0,1 mm


Imorgon hoppas jag att det är fint väder så man kan sola & att jag är så pass frisk så jag kan gå & träna igen. Har haft en alldeles för lång viloperiod nu, men tror att kroppen har jobbat ändå av alla stress hit & dit.


Badbild från förra helgen


Nu sängen & Nya MAMA!

good night







RSS 2.0