Grattis alla mödrar på MORS DAG!!


Den här fina dressen fick jag av min dotter, nu har hela familjen en varsin!



The reall möhippa!!

Igår blev jag äntligen tagen!! Som jag väntat! Jag hade på känn att det var igår det var dags så jag gick spänt och väntade hela morgonen, smink & klackskor på... Plötsligt plingade det på dörren....


Så kom den här mannen och kidnappade mig!


Så förvånad jag blev!! Hur många tjejer som helst var där!!



Så snyggt jag fick klä upp mig...


Sen körde vi Poledancing!! Sååå kul!!


woohooo

min kusse fick upp svingen


Pinsamma uppdrag vid kupolen! Fick ta pållen genom driven & köpa morötter...


färden går vidare


Poolparty!!



God mat & dricka!!

Historier om gamla "bottennapp"


Ok, vad gör vi??? - Nu kör vi!!


TACK ALLA FÖR EN UNDERBAR DAG!!!

Natten avslutade vi på Stora Björn där Hela huset gungade!!! & fick sova över på hotellet med lite spa dagen efter!

Kanoners!!





Liten hurtig jobb-möhippa!

Ikväll hade vi på dagkirugen laddat hårt för att sprina Tjejruset på Lugnet. Jag anade inget när vi hade bytt om & tog på oss nummerlapparna i personalrumemt. Plötsligt kommer de med en skitful men rolig dräkt (overall som föräldrarna brukar få när de är med in på sal & vi söver barn) & så hade de gjort en fin krans & ett halsband av en larynxmask & tub!



Det var lite pinigt att springa de 5 km, men mest jobbigt då jag inte hunnit springträna nått innan! Kom i mål iallafall på 29 minuter. Nöjd. Fick champange oxå! :)
Här är mina fina arbetskamrater på gräset efter loppet, solen var så snäll & tittade fram oxå, först regande det!






Den här hade jag helst velat dricka innan loppet!!





Ge mig 3-4 timmar till på dygnet!!

Hur kan månaden Maj alltid vara så fullspäckad!! Det får inte gå såhär fort! jag hinner verkligen inte med! Är superstressad hela tiden över allt som ska fixas. Och det enda jag tänker på och grejjar med är vårt bröllop. Trodde inte att det skulle va så mkt förberedelser som det nu är! Igår kom mamma upp till Falun för vi skulle prova ut en stor underkjol att ha under klänningen. Ja tron´t på fan att klänningen blev för kort då!!! Jag som äntligen lyckats köpa ett par skor som jag börjat gå in. Mamma ska slippa förlänga klänningen då hon redan Hatar den efter all omsyning & insömnader hit och dit! Så nu får alltså dessa fina diamantskor bara kasseras!! Någon som är intresserad?



Jag var iallafal & köpte ett par nya sen igår som jag provat till klänningen idag, och de verka funka! Men nu blir jag lite kortare. Men shit the same, det är finare om mannen ser lång & stålig ut brevid sin brud!
Imorgon ska vi till Husby & träffa prästen. Så nu sitter vi och försöker välja psalmer! Det är så många val hela tiden! Och sen hittade jag en favorit som kändes klockren, ja och så kollade jag i Lindas gamla vigselprogram & tron´t på fan att hon hade just den psalmen då på sitt bröllop! Så nu vägrar Johan att vi ska ha den, själv så tror jag inte att så många minns det, isåfall är de rätt nördiga...
Ska iallafall bli kul att komma in i kyrkan imorgon för jag har bara sett den utvändigt.
Hoppas Meja sköter sig bara när hon träffar prällen!
Men ger man henne något att äta så brukar det lösa sig.

I Helgen som var hade Johan sin svensexa i Venedig!! Och som om inte det vore nog så det sjukaste av allt var väl att de mötte Shakira när de var ute & åkte båt!! Hur fuskigt får livet vara, my biggest idol lixom!!


Shakkan, hur kan du vara så grym??



Och här är min blivande på deras båt, hans skrev iallafall ett mess att han redan hade sin Shakka här hemma, hihi

Såhär glad blev Mejson när hennes farsa kom hem igen:


Och vilken snygg jacka hon fick i present!

Jag & Meja hängde i Hedemora hela helgen istället för i Italien. Det var marknad. & vi gick promenader & åt go mat.


Senorita




Grattis tvillingarna som nu kan GÅ!!!


Yes! Så har man lärt Seilon posa som en riktig Lady!

Nej så drog tiden iväg igen!

säng - sova
vakna - cykla
jobba - söva, väcka
& Så prällen

=där är mina närmaste 24 timmar


Elon, gå och lägg dig!!!

Hur kan det va så lätt att sitta uppe på kvällarna när jag är så trött på dagarna?
Idag vräkte regnet plötsligt ner & det blixtrade och åskade. Våran TV slutade fungera & internet oxå. Meja hade somnat. Jag blev paralyserad & visste inte vad jag skulle göra. Borde hända fler gånger. det är först då jag kan ta det lugnt. som ni märkrt funkar internet nu igen & jag sitter här stressad och plickar på knapparna. hit & dit..

Imorgon går anmälningstiden ut för bröllopet!! & då måste jag verkligen sätta fart med allt. placeringskort & annat som jag väntat med.

Ska på marknad i Hedemora i helgen. ska bli kul. Lajkan o tvillingarna kommer oxå. dessvärre missar jag Burrans stora födelsedagsparty.
Grattis i efterkott BUSK!!

Här hade jag tänkt lägga upp en massa bilder nu men nu blev internet helvetet grönt, de ska vara blått! så nu går allt zyyyyybersakta. jag ger upp.

vi ses vid griståget på lördag. Kanske ta en Langos nån stans???

Hojj

nya grejjer

Idag var vi o köpte en till vagn åt meja vet inte om den blir bra men vi ville ha en till som är lättare att frakta i bilen vi testar annars får vi väl sälja den. Fin färg va? snyggare rosa än vad de flesta rosa barngrejjer är nu för tiden.



Sen har jag äntligen vart o shoppat mina bröllopstrosor! Hittade med diamant! Och de kostade inte 500:- som de som de försökte lura på mig på dyring underklädesaffären. Inga sexiga string direkt, men jag tror det är bättre att ha ett par bekväma fina eftersom man ska ha dem på sig en hel dag!



Sen beställde jag nyss hem Bröllopets Gästbok! Så nu är jag på G kan man säga. Ser på fyra bröllop på 4:an och blir då stressad och inspirerad att ta tag i saker o ting. servetterna är oxå inhandlade vilket det har varit ett jäkla ståhej om!!



Meja har fått Dagisplats idag!! Hon fick på Ur&Skur som vi önskat! I början på augusti är det dags...


Meja goes skogsmulle! Kan reda tända en brasa och grilla korv!

I helgen firade vi sista april hemma hos oss. Jenny & hennes härliga familj kom på middag och stannade ända till lunch på söndan. Så himla Mys!


grillmästarn


Lek på baksidan


Ruben hade fullt sjåå att få i sig detta vinglas under kvällen

Nu GOOODNIGHT jag e astrött efter det här lågtrycket & haglet som vart idag.



RSS 2.0