Nu börjas de!!

Lussebullar pepparkakor och Glögg. Från och med nu och varje kväll framöver!!


Snö!!!

Äntligen på första advent och allt så kom de efterlängtade snöflingorna!
Vi har varit i Västerby hela helgen och bakat och grejjat. Avslutade trippen med lite julskyltning i Hedemora stad, men Meja blev livrädd för tomten!!


Julpynt

Folk har pratat på jobbet och i min närhet hela veckan om hur de har börjat julpynta, bakat julkakor, lussebröd och i fler o fler fönster börjar det dyka upp ljusstakar. Själv har jag bara legat hemma och mått som en påse skit och inte fått nått vettigt gjort på mina lediga stunder... men ikväll så lyckades jag hämta krafter från ovan, så nu är äntligen även vårat hus redo för första advent! Och i helgen ska vi baka pepparkakor! Sen är det väl bara det där med julklappar kvar... Phu... Gud give mig styrka att ta emot ditt Jesu barn på hans födelsedag.


Fredaxmys

Mejson älskar sin nya pepparkaksdräkt. Hon ska ha den på sig ända fram till julafton har hon sagt.


Nån mer än Lajkan som blir avis?

Se vad som damp ner i postlådan idag!


Godisråttan

Det blev oroväckande tyst från mejas håll i några minuter så jag gick ut i hallen, där låg min väska upp och ner och allt innehåll utspritt på golvet. Fortsatte in i lekrummet och där satt hon skyldig och gömde sig och åt nöjt från min briokolor påse. Måste verkligen börja lägga undan saker bättre nu. Tänk om hon hittar nån medicin och börjar knapra i sig.


Pannbiff och pot

Har varit fett trött på all matlagning och vad man ska äta varje kväll sista tiden. Så ikväll när vi lyckades få ihop den här måltiden kände man sig rätt nöjd! Kommer räcka till många lådor (:Grattis pappa på fars dag!!

Såhär firar vi i Västerby!!


Lördag

Idag har jag varit duktig & var på body pump o kämpade på fm sen städade jag hela undervåningen! Efter det åkte vi till sågmyra på lager 157, men det var mest meja som shoppa loss, löpte en pepparkaksgubbedräkt, tiggts & vantar & strumpor. Sen gjorde vi pizza och nu blire Så mycket bättre!
Imorgon är de fars dag så grattis alla pappor!


11.11.11

👯 ostbågar OCH chips!! 💃


En dag på leklandet

Såhär kul har vi haft det idag. Tror nästan Jenny var den som hade mest kul!!!


Äntligen

Nu har jag tagit 3-dagars helg! Gott! Är helt slut och vill bara sova hela tiden..


Alice 1 års kalas

Grattis stora tjejen som kämpar för att komma ikapp de andra och redan kan gå!!!


Lyxig middag helstekt oxfilé sparris och bollar!!


Laxen äger


Hoss laxen och badbollen

Fräscht!!


Rubens place

Tittar på när familjen Sporrong äter middag, ska snart iväg på en annan middag så jag ÄNtligen får äta själv!! Markus flätar Sannas hår för han avgudar henne!!

Å så äter vi pepparkakor med ädelost!! Yammi!!!


Allhelgona

Idag har vi varit till våran familjegrav och tänt ljus. Är det inte märkligt hur liv kommer och går? En människa dör medan en annan blir till... Livet har sin gilla gång.

Kram till mormor morfar farmor farfar Gunnar Klas Tarzan mfl mfl


Just nu....

Fredag! Gud så skönt!!
Nu ska jag laga mat åt alla i västerut... Eller värma mammas färdiga gryta...

Bloggar på ajfånen för första gången, de går sådär.

Får jag med nån bild?

Trevlig helg!Var är du snön?

Nu kan väl vintern komma jag vet inte om jag riktigt gillar sånna här mellanperioder när det bara är mörkt och varken eller. det kan vara sommar. Eller vinter, det är lämpligt såhär års. men inte bara varmt fast november och mörkt.

2 år sedan. Titta så frodiga och rimfrostigt kalla vita trädgrenar.

RSS 2.0