Aargh

Hade massa fina bilder till förra inlägget, men ingen gick att ladda upp här!!!

Nu kör vi sista april, ohoh!
Ferre hos Lajkan!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1383227/images/2012/pic_200620997.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1383227/images/2012/pic_200620997.jpg" class="image">


Sunny Sunday

Igår hade vi ett underbart väder och vi påtade i trädgården nästan hela dagen. Mamma kom förbi och hjälpte oss med vårt lilla land/rabatt som vi ska anlägga vid entrén. Johan grävde och slet. Meja härjade runt. Och mitt i allt kom tvillingarna förbi oxå!
Tyvärr hade Plantagen inte så stort utbud av de växter vi var ute efter, så det enda vi fick satt idag var rosor + några till blommor som jag inte minns namnet på (ovanligt)...
Dagen avslutades med gott restaurangbesök!


Min skugga vecka 31


Fredagsbak

Efter att ha varit och storhandlat, MVC, lunch och sovit middag ihop i 2,5 timme var jag tvungen att göra någon nytta, något kreativt. Regn ute så det fick bli Muffinsbak! De ser kanske inte mycket ut för världen, men är såååå goda! Meja tröck nog en 2-3 stycken efter middagen.


Fredagsmys

Mamman, Mejson och lillebror?
Pappan är på bragematch


Sunday

Började dagen med att åka och kolla på hopptävlingar. Meja tyckte det var kul att se alla stora hästar och skötte sig ovanligt lugnt och fint. Och jag blev såklart vääääldigt ridsugen!

Efter lunch och våran powernap (på 2 timmar) så gick vi ut och Meja skulle få testa sin trehjuling ute för första gången, gick sådär. Hon är ju för kort & når inte ner till tramporna... Så vi satte henne i cykelstolen bakom Johan och så åkte de ut på en tur. Jag testade cykla med en bit men låren slog liksom i magen när jag trampade så det var ingen ide.

På kvällen blev det laxmiddag, spa i badkaret & en superdålig svensk film: Någonannanstans i Sverige.

Nu: soooooova!!! Goodnight!


Loppisfynd

Idag har vi varit på en stor barnloppis i Hedemora och fyndat lite fina grejer. Meja fick lite skor; converse, sandaler, Foppa & billabong flipflop! Och en del böcker fick också följa med hem då hon är värsta bokmalen! Sen hittade jag lite fina babypyamasar och en fräsch bärsele som kan behövas i sommar.
Meja var snabb med att prova alla skor och babymössan åkte också på hemma.


Vecka 30

Hjälp vad tiden går fort!
Barnet växer och växer. Nu börjar proportionerna likna ett nyfött barn. Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer. Nu är det trångt därinne, men barnet kan fortfarande slå kullerbyttor och röra sig ganska fritt. Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.
Vikt 1 600 gram.


Babypresent

Idag fick vi en jättefin mjuklift till bebisen i present av Jenny. Mejson var självklart tvungen att testa den på en gång!


Onsdagsgänget

Vi struntade i bakningen och gick till en park vid stranden istället. Får hoppas Johan kan komma och hämta oss sen för jag orkar nog inte gå hela vägen hem igen. Uppför dessutom.


Meja & Ruben

Kolla fin App jag nyss köpte!
Och vilka fina personer på bilden!!
Nu ska vi baka muffins, kanske.


Fredag!!

Äntligen, trött som en mört! Fast veckan har ändå gått fort med bara 3 arbetsdagar. Och nu när jag vet att jag bara har 3 veckor kvar att jobba då tycker jag nästan bara att det är kul.

Var på shoppingtur med Erika på kupan idag. Fast de blev inte så mkt köpt, bara ett par nya fina gummistövlar åt Mejson på REA givetvis ;-)

Sen åt vi pizza så vi storkna och hela Dalakurd fotbollslaget satt bredvid oss!


Drömvagnen

Jag är ju relativt snål i vanliga fall och försöker ofta hitta saker billigt på rea eller begagnat. Men sen ibland får jag fling och blir besatt av en dyr märkesgrej eller ett plagg och bara MÅSTE ha det!
Vi letar syskonvagn nu och jag är ute på blocket flera ggr/dag och hittar fina vagnar för ca 3-4000. Helt normalt. Men nu idag upptäckte jag denna diamant på nätet! Den verka verkligen ha allt! Och hur snygg och cool som helst! Och då plötsligt har all min snålhet försvunnit och plötsligt tänker jag, ja men vadå 14.800 det är väl inte sååå himla mkt! Den har säkert bra andrahandsvärde oxå.
Så ska jag skjuta???
Eller ska jag stoppas???
Synd att man inte vet hur intresserad Mejson kommer vara att åka vagn sen typ i höst och framåt. Men det som är så fantastiskt med denna vagn är ju att man kan växla den från 2-sits till enkel med bara några knyck!


Onsdagsgänget

Haft en ledig onsdag, de går alltid så fort!
På morgonen låg jag och min dotter i soffan och kollade på Madicken i säkert en timme. Det är så kul att hon gillar just Madicken som är min favorit av Astrid Lindgren, kan typ alla repliker utantill. Men självklart går väl det här till överdrift som med allt annat, börjar bli liiiite trött på att se Abbe i flygmaskinen, avlusningen av Mia, Elisabeth och ärtan..
Sen var vi ut och gjorde sandkakor i lekparken, åt lunch & så sov vi middag 2 timmar innan vi drog in till stan för en fika med Mimmi mouse. Råkade shoppa en lite halvkonstig klänning på rea oxå. Blir antagligen bra till sommaren när jag kommer va ännu större och svettigare...



Graviditetspeng

Nedräkningen kan börja!
Fick besked av försäkringskassan idag (efter att ha ringt och tjatat om svar eftersom de inte skickat svar inom en månad som de ska) att jag får gå hem 7 maj!!!
Whois fatta det är bara 3,5 veckor kvar, sen ledig över ett år!!!


Glad påsk!

Vi har varit ute på fjället hela dagen, gjort kolbulla ute, badat tunna igen med alla barnen. Nu är man rätt mätt efter en äggig påskmiddag!


Tunnbad


Långfredag


Idag har vi hunnit med en hel del. Wook till lunch ute, lite pulkaåkning. Siesta! Sen afterski. Middag hemma. Och efter det var äntligen tunnan redo för lite bad. Jag, meja, mamma & Selma inveg den.

 


Afterskiiiiii

På Högis


Vecka 28

På skärtorsdagen är det exakt 3 månader kvar till BF!!
Meja har firat med att klä ut sig till påskkärring och gick runt i stora backen i tandådalen och tiggde godis.


Sun is shining

På plats i Sälen. Idag häng i solen. Några har åkt längd, jag och Mejson passa på att sova.


Mot Blåkulla

Here we go again!
6 dagars påsklov, love!!
Men var är snön??


RSS 2.0