Alwin

Helt plötsligt satte han sig ner mot husväggen och vilade, våran lille vilding. På båten hem bet han Alice i kinden och gick bananas på allt och alla.


Mer Gotland


Gotland

Vecka 29, Stockholmsveckan i Visby. Jag och mina systrar drog dit med våra familjer. Vi hyrde ett jättefint gotländskt hus med cykelavstånd till muren. Självklart fick Charioten följa med och nyttjades både som cykelkärra och allmän dubbelbarnvagn.

Vi har badat i havet. Träffar Pippi Långstrump. Kramat henne! Åkt karuseller. badat i vattenland. Spatserat i Visby. Ätit. Glass. Druckit öl. Vin. Cider. Lekt i olika parker. Samlat snäckor. Och fina vita stenar. Klättrat i Raukar.

Det enda vi nog gjort för lite av är väl att SOVA. Så nu ska det faktiskt bli skönt att komma hem till sin egna säng och ha barnen i varsina rum så de inte väcker varandra hela tiden.

https://cdn3.cdnme.se/1383227/7-3/pic_51ec1f64ddf2b352d1b1f7ba.jpg" class="image">


Sundsvall

Vi åkte och hälsade på Andreas, Julia, Elliot och Liv i Söråker några dagar. Tyvärr var det inte bästa vädret utan blåste och regnade lite men vi (försökte) bada i havet en dag. Och kvällarna var fina så vi kunde grilla ute. En dag var vi på Drakborgen, Alwin blev helt tokig i Bollhavet. De hade även en kul studsmatta som Meja diggade.

Skalbaggen

Det är en sak som är märklig med Alwin. Om han ramlar bakåt på golvet eller om vi bara lägger ner honom på rygg, då kan han inte resa sig/ vända över/ ta sig därifrån. Han blir bara liggandes kvar på rygg och försöker inte ens göra något åt situationen. Jag tror inte att det är något fel, för på skötbordet där han måste ligga still på rygg så vänder han snabbt om för att hitta på något roligare.
Nu har vi börjat nyttja situationen. Här om dagen var han åter liggandes i ett babygym på rygg i ca 30 min. Soft.


RSS 2.0