GLAD PÅSK!!

Vi har haft en fantastiskt solig och varm dag! Så skönt att vara ledig. jag älskar påsken! Unnar mig godis & vin & öl utan allt för dåligt samvete. saknar mina systrar bara känns konstigt att de inte är med som vanligt.


Sommarvärme!! passa på att försöka steka lite!


Ovanligt bart på marken men Meja hitta mycket kul, cigg & kapsyler utanför Högis


Bira bira bira - Bärs bärs bärs!!


Beautiful Day heyhey I´m king of all day


Fika (Tack för den fina tröjan Erika!!! :)


Inte ofta man kan äta middag ute under påsk!

 
Grillat! ♥ Bea, jag gillar!


izor i bakgrunden


GLAD PÅSK vare ja!


Är man med så får man


Meja i "One-Piece-kopia" Nygge som pappa kallar den..


känner ni Ruset? Det är fest i hela Huset!!

jag ska sluta sura nu!

Årets dänga är här!
Ibland får jag tid och tillfälle och inte trött så jag somnar stående att se Big Brother! Me like. men som tur är ingen storfavorit denna omgång så jag behöver inte följa det slaviskt.

Idag har vi jobbat & påtat i trädgården hela dagen i sommarvärmen!! så härligt med sol & värme, krattade och fikade i linne. Försökte ta kål på de jäkla myrorna som vaknat till liv nu oxå. Ställde en myrdosa precis brevid myrstacken i skogen, är det ens lagligt? Kan man ställa den i stacken isåfall?? Det står på förpackningen att man ska ställa den i anslutning till en myrgång eller stack.. jaja vill verkligen ha bort de, de spatserar ju rakt in i huset och det kryllar av de i i gräsmattan ( eller snarare mossmattan).

Igår var jag & Meja i Hedemora en sväng. Hon hängde med sin kusse Selma som gav na spö och knuffar så fort hon fick chansen.



Rör inte min skottkärra!!


Var är fikat??


En ortoped försökte vara rolig en dag

"Vad heter Shakiras tvillingsyrra?
- Shackhora!"

då blev jag sur. igen.





jag är sur

jag är sur som en fågel i bur
Inga vänner idag
ingen känner som jag
jag är sur som en sparvjävel som någon stampat på

synonym på SUR - grinig, gnällig, tjurig, surmulen, trumpen, missnöjd, misslynt, förargad, surögd, putt, purken, irriterad, på dåligt humör, trulig, trilsk

Möjlig orsak 1: gissa vad som har gått på TV hela kvällen, HOCKEY. jag HATAR Hockey!!
Och ja, vi har en till tv på övervåningen. men just nu är den inte uppsatt för vi håller på o tapetserar om där. & dessutom verkar inte kanalerna ändå funka på den.

Bidragande Orsak 2: Meja har vaknat 100 ggr under kvällen så vi fått springa som tättingar fram o tillbaka till sovrummet. Fast att jag umgåts med henne hela eftermiddan, vi var ute o lekte på gården så hon blev helt lerig. sen fick hon bada innan vällingen, allt enligt barnskötselpraktikan.

Möjlig Orsak 3: jag har fuskat med min kropp hela veckan. har inte tränat en enda gång & unnat mig gosaker flera ggr. Idag har jag (förutom vanlig mat) ätit 5 smörgåsar!! & kladdkaka med grädde. Ohämmat. Skyllt på att jag varit så sjuk (förkyld) så jag inte kunnat träna. Men så sjuk e jag inte.
& som ni märker så spelar det alltså ingen roll om jag inte äter och är smal & sur. Jag är även sur när jag är tjock och äter diverse onyttigheter. jag har förresten ätit vinegum ikväll oxå. Och imorgon ska jag dricka öl, vin & drinkar.
Biktstugan har öppnat.




Fredaxmys - kyss mig i arslet!



Mormor Annikas 53-års kalas


shopaholic

Jag gör en Ruben och Fredgasbloggar lite!

Äntligen Fredag!!! som jag har längtat! det är roligt på jobbet, men det tar på krafterna att vara 100 % allert och fokuserad. Idag gick alla 3 sövningar jag hade hur bra som helst så firade med att gå på stan och:

- Köpa Vigselring , CHECK!!!

Skönt att ha det avklarat som jag har hållt på med denna ring!! Hon i affärn sa, ja en sån här fullklottrad lapp har vi nog aldrig haft förut! har varit många turer fram o tillbaka med olika ringar o stenar, men nu har jag iallafall den fina ring jag suktat efter så det känns skööönt!
Fick hem halsband & örhängen i veckan oxå. Så nu ska jag "bara" fixa tiara, skor & slöja & sexy trosor & sen tror jag bruden är så gott som klar! Här är en väldigt snygg brud som jag vill se ut som:


 
Sen shoppa vi vidare: hårfärg, ett fult linne som jag ska lämna tillbax, locktång, rödvin (inte att förglömma!) & Meja fick äntligen sitt regnställ så hon kan va ute och gegga hela våren. Titta så fin:

 

Imorgon drar jag & Mejson till Hedemora det är bad & loppis på schemat & sen fyller hennes mormor år på söndag.

Förresten, Nu får Jandersson passa sig för Titta hur jäkla stark och fit jag har blivit nu (men mer ska det bli)




Förra helgen var vi i Sälen och träffade kronprinsessan & prins Daniel:



De var så otroligt trevliga och glada, iallafall Viktoria hon var sådär naturlig & härlig som när man ser henne på tv, men Daniel kändes helspänd när han pratade med barnen typ med robotröst; "har ni åkt slalom? är det kul?" Men det kan väl inte vara så lätt att plötsligt bara bli prins pang bom!

Sen var vi ut på fjället en dag. Det var livsfarligt! Var typ ishalka och vi skulle gå uppför i flera km vilket var så gott som omöjligt jag & pappa tog av oss skidorna tillslut & gick upp. Sen skulle vi ju ner för hela fjället oxå. & det är ju nästan ännu värre. Man har nada kontroll, inget att bromsa på! Och Johan hade dessutom Meja bakom sig! Men vi kom både upp & ner & det var en trevlig tur nu när jag ser tillbaka på det.


Meja med sin morfar efter fjällbestigningen!


korvgrillning in Da sun!!


I hamn!


Hur som helst nu lä jag fortsätta sippra rödvin och vi ska se på film!

Trevlig helg!!


RSS 2.0