HÖST is in the air


Hejdå sommarn! Härlig sommardag vid StångtjärnHej Hösten!
Ikväll tände vi höstens första brasa i kakelugnen, det är råkallt ute!

Idag har det varit en intensiv dag. Jobbade till 16:30 med Kerstin på uppvaket & tog hand om våra patienter före & efter deras operationer. Sen åkte jag direkt till Må Bättre och körde ett Pump pass, svimmade som tur var inte den här gången! Hade tur och träffade Linda & Jenny & bokade in olika träningar med dem, har verkligen tappat all motivation till o träna sista tiden, så måste skärpa mig nu så jag inte blir fet igen. sen åkte jag hem & hann gulla lite med Meja som var helt slut. Hon fick vällning & somnade snabbt. Sen slängde jag i mig lite mat och efter det "tvingade" Johan mig att åka till typ halvägs mot Enviken & köpa en begagnad bilbarnstol till lilla bilen. Duscha när jag kom hem & nu får jag äntligen vila lite i soffan, framför en BRASA! Skulle haft en stor påse chips oxå så vore allt perfekt, men icke sa nicke!

Sista tiden har jag haft ett projekt att ordna en gustaviansk matgrupp i våran "matsal". Fick först 4 Axet stolar & bord i bröllopspresent & nu i helgen hittade vi 4 lika stolar till som vi var o köpte i Orsa. Fasiken vad man får se olika delar av Dalarna när man shoppar loss på Blocket! Iallafall har jag & mamma nu äntligen klätt om alla dessa stolar, igår blev det klart!
Se så fint: 


Välkomna på middag, det är bara att bjuda in sig!!

             
Stolstyget före...                                         ... & efter!

I nästa liv hoppas jag få bli något kreativt & skapande istället för att vara instängd på ett sjukhus hela dagarna.
Eller det jag egentligen vill är ju att jobba med sånna här:


mmm, liftkranar & byggen. Tur vi har fin utsikt från sjukhuset nu när de bygger för fullt!

Nää nu är de läggdax!!!

Rock on!!

   
Meja goes crazy on the dancefloor


 

förlåt

för otroligt dålig uppdatering! Här har hela sommaren passerat utan att ni kunnat följa mitt superintressanta liv, det måste kännas skitjobbigt för er alla där ute. Nej jag skämta bara!!
Sommaren har varit underbar & jag är lyckligt lottad som än en gång kan säga att det har varit den bästa sommaren ever! Men nu har det där så kallade ekorrhjulet börjat igen. Jag jobbar sen 3 veckor tillbaka. På måndag börjar Johan oxå jobba & Meja är fr.o.m. idag färdiginskolad på dagis! Det är bara att hoppas att vi överlever denna kalla höst. Jag kör omkull på cykel var & varannan dag så man kan aldrig veta.

Nu en hyllning till mina snygga systrar som var mina brudtärnor på bröllopet.Tack för att just ni finnas! Vad skulle jag göra utan er? Vi har det alltid så kul ihop & att vi fick barn så tätt som vi alltid sagt att vi skulle är ju bara så fantastiskt! Vad roligt vi haft som mammalediga ihop. Ibland blir jag deppig för om jag får ett till barn kommer det aldrig bli samma sak som nu när vi alla vart hemma o hängt. Men det blir säkert bra.

Och ja jag har druckit lite vin, och nu ska jag gå ut till killarna (Johans kompis är här & har "friserat" våra äppelträd).

Tjing!!!

RSS 2.0