Bullfika

Ibland har man tur när man är i närheten då Selma tar fram kaveln & gör en stor deg



En Kopp Kaffe & bulla - himmelskt gott!!



  





Vi är i hamn

Vad ska jag ha för skal då??










Åååh, vad många fina det finns! Men kanske måste ha ett lite mer praktiskt & lämpligt?? (=tråkigt!)

Ajfån

Tydligen finns det ett liv före & ett efter Iphone.
Nu har iallafall jag en Iphone 4s!



Följ mitt nya liv här på bloggen

zorry kids

men nu har jag ätit upp allt godis för ert "Bus eller Godis?"



HAPPY HALLOWEEN!!

My little pony





Tänk att han har varit min!
var & red underbara Sombero idag. var hur kul & länge sen som helst.
Lovely!!!

Lyx!!

Har en ledig onsdag och sitter med eftermiddags koppen i soffan och bara njuuuter! Meja ligger och sover utanför fönstret, ett tag till får jag hoppas.. Vi cyklade till Må Bättre i morse & jag gick på pump medan meja var på barnpassningen, hon verka tycka att det är kul. står och målar med TUSCHPENNOR (som hon aldrig skulle få ha hemma) på ett stort stafli, det blir nog en konstnär av henne. Ja, och prima ballerina såklart! och gymnast var det oxå ja. + golfproffs. eller tennis kanske? stackarn hur ska hon hinna med allt? måste kanske försöka skaffa ett till barn snart så att jag kan dela upp mina drömmar lite på dem. Det slutar väl med att det blir Slätta IK (fotboll) för hela slanten ändå...

I måndags fyllde jag år!! Grattis Elin! Så vi firade i helgen. Jag & Johan hade sk egentid & var ut på Bio & åt middag på Rådhuskällarn på lördagen, vääldiiigt länge sen vi gjorde något sånt! Mamma hade mejson så vi kunde sova ut på söndan. Sen var det kalas med alla ungar!

      
Popcorn & flottiga revbensspjäll, gissa om man hade ont i magen sen??


Linda & Ruben blev chockade, barnen fick ett eget bord!


Meja älskar att packa vagnen så full det bara går & folk säger att hon härmar mig?


Finklädda Molly & My


Seilon alltid i farten!


Rubban & Alice


Jag & Meja ♥

Men gud nu har Meja snart sovit i 2 timmar!! Och det trots att hon somnade en snabbis på cyklen hem. okej det är inga 4 timmar som tvillingarnas tupplurar brukar vara.. Men om en kvart hade jag tänkt att vi skulle vara på väg till Johans jobb. Han har köpt sitt livs första längdset & ska nu åka skiten ur mig i vinter. Så typiskt killar, när det fanns en sport som jag var bättre på än honom. Slår vad om att ifall han mot all förmodan skulle börja rida så skulle han bli värsta stjärnan på det oxå.

Sen blir det Kupolen med Erika ikväll. Tjohooo, måste åka & byta "alla" mina presenter!


Snor!!

Nu kommer förkylningen in i mig också! Försvinn lika fort som du kom, du är inte välkommen!!
Vi har haft utbildningsdag med dagkirurgen idag, sakta men säkert började jag nysa en, sen 2 sen flera gånger och sen började det rinna från lilla lilla noooosen!!! suck pust stön. Dessutom hände det en grej på en av punkterna som vi hade under dagen. det blev en höna av en fjäder & jag ångrar att vissa saker blev sagda. & nu har jag lite ångest över det.
Mamma sov hos oss inatt & hade hand om Meja hela dagen. Hon lagade mat som Meja stormgillade & hade proppat i sig alla måltider. Sen möttes vi på stan kl 3 för lite fredagsshopping!
& Ruben, nu var äntligen halsbandet som jag tänkt köpa sen i våras på Gina för halva priset! hihi. Köpte en kofta oxå. Plus en present till jenny som är sjukare än nånsin & ínte ens kan prata! Men är hon frisk imorgon så tar jag det nog själv.



Som vanligt var jag helt slut efter att ha vart på stan. Såg att en sak kommit med posten. & det var så jäkla typiskt! Vissa av er som läser denna kommer snart att förstå! Fan när jag äntligen fick tummarna ur arslet & beställde denna grej så blev det så fel! Men jag orkar inte mer. så det kommer få gå iväg ändå.

Nej det är lika bra jag går o lägger mej. 8 på en fredag. Imorgon ska jag & Kerstin på barnloppis. nån träning lär jag väl inte få uttöva med den här skitnosen!



Snörvel & Godnatt!

kvällsmat?


MILFAR på vift

Jag & min syster Ruben har varit i Estocolmo hela helgen & bott hos Ida. Druckit, ätit, myst & spatserat på stadens gator & torg. Igår fyllde Jenny år!



 
Nyvaket födelsedagstroll & hotellfrukost ala´ Stammen

Vi överaskade henne & bjöd na på Musikal! Romeo & Julia. Med Måns.





Det var bara såååå Ruben! & det kändes verkligen fint, fräscht & kulturellt att gå musikal. men jag trodde att man skulle bli mer berörd av scenerna & historien. Dansarna var nog bäst + 2 roliga biroller.

Sen blev de middag & bira bira bira ute på lokal


syrran & mi

   
Craaaaaaaaaaazy!

Borta bra men hemma bäst!
Det är så skönt att ha sin lilla familj att komma hem till när man varit ute på turné.

Här är Mejson ute på sin första busstur som vi åkte på i onsdags när jag hade min ledig dag:


- Men mamma varför tar vi inte bara bilen??
- För att du ska få UPPLEVA saker såklart!
Äsch, hon somnade direkt vi klev av bussen i Slätta, så spännande var det.

På eftermiddan gjorde vi nytta & krattade löv istället.


-Phu vad jobbigt!

Satan i gatan så var klockan 22:00 igen & jag ska upp 5:55 imorgonbitti. & denna vecka INGEN ledig onsdag, buuu!

Gooog night!





sommarhelg i fjällen

Traditioner bör hållas strikt så oxå denna att vi fortsätter åka upp till Sälen en helg för att fira Johans födelsedag. Detta år hade vi sjuuukt tur med vädret! De va typ 30 grader & stålade sol! Lovely! Eller som en dam som vi mötte på fjället sa: "De här dagarna tar vi med oss länge i höst"! Vi har bara myyyyyst, strosat på fjället, ÄTIT & Druckit gott.


Pickninck i naturen


Wooohooo


Mejson slockna till slut


Mot Trollskogen!!


Hur spännande som helst!! Ville in i alla småhus & hålor


Födelsedagsbarnet firar med en kall en i backen

Soooo long imorgon måndag & jobb... Men nu börjar jag jobba 90% så jag & Mejson är lediga på onsdag!! Wiiie, plötligt känns söndagsångesten inte alls lika farlig!

PÅ återseende!


Skärpning!!

Jag ska försöka sluta bara äta nu & försöka börja blogga lite mer!


RSS 2.0