Alwin 4 månader!

7 kg väger jag nu.
Och idag har jag fått provsmaka lite-lite gröt och brunsås.Vilken konsistens! hALLÅ jag har bara haft varm mjölk i min mun! Lite Lite på fingret bara för att lära mig olika smaker. Annars är det bara mammas kära bröst som gäller ett tag tiil.
 
 
Jag har börjat snacka mer och mer, eller gurglar och ropar iiiieoooaaa.... Är sällan ledsen. Isåfall beror det oftast på en rap som vill ut eller att jag är trött eller hungrig helt enkelt. Jag sover oftast i mamma och pappas stora säng då jag fortfarande vill småäta lite var 2-3-4;e timme ungefär under natten. Vid 6 måste morsan gå upp för då vaknar storasyster, och då sover jag vidare till 8-9. Kommer upp och fräschar till mig, käkar lite frulle, och sen slaggar jag igen hela förmiddagen.
 
 
Sånt som är roligast just nu är att ligga och sprattla vilt med ben och armar. Handen har blivit väldigt god på sistone och jag sitter ofta och mumsar på hela handen frenetiskt. Några gånger har jag lyckats få grepp om någon liten grej de stora placerat i min hand och då försöker jag ivrigt få in den grejjen i munnen också.
En annan rolig sysselsättning är syrran. Vad vore livet utan denna pajas lixom? Iland lir jag rädd för henne, för hon gillar att nypa mig i kinden. Helst snabbt och hårt. Så att inte mamma ska hinna se. Men oftast skrattar jag åt henne. Hon tycker om att pussa mig också. Och sjunga. Eller bara hånga i gymmet och slappa. 
 
 

Smurfen

Varför är det så kul att klä på sitt barn kläder med en speciell figur och sen kalla de för den?? Ikväll inviger Alwin sin nya smurfpyamas


Promenad

Är ute och går någonstans utanför Hedemora. Vi ska äta middag hos Laxen och Gibbar ikväll. Meja grät när hon fick stanna kvar hos Farmor o farfar, men det blir nog bra.

Har varit på en jättestor barnloppis idag. Shoppa loss för ca 600:- en toppfylld ikeapåse med spel, leksaker, pussel och kläder. Var asmycket folk så man fick typ panik att trängas och slåss om alla saker!

Just det, jag har fyllt år också i veckan, 32 galna jordsnurr!

Har suttit hårmodell åt Erika. Klippning. På tisdag blir det färg och/eller slingor.

Och vintern verkar vilja komma redan. Snö på backen så igår hetsböt vi däck på stora bilen inför dagens tripp.

Trevlig helg


My stars


Familjefoto


Yäsp!

Meja har slitit upp mig i ottan en grå söndagmorgon. Tänk om ca tio år så får man kanske sova ut på helgen, eller så ska det väl upp och skjutsas till en massa aktiviteter. Nej då fryser jag hellre tiden. Det går så fort. Snart sitter säkert Alwin upp och det ska snart börja introduceras in mat till honom.
Igår hade vi litet 32-årskalas för familj/släkt. Min systerdotter Alice hällde ut en öl på mattan här under soffbordet. Så nu stinker det typ gammal fylla.. Länge sen.

Här är lite bilder från sista tiden. Pappa har skaffat sig en liten valp, Eddi.


Fredagsmys

Ikväll har vi haft det, med tacos och hela kittet, som vi skulle ha haft förra fredagen. Men det blev framflyttat en vecka.

Det blir aldrig som man tänkt sig. Än en gång blev jag påmind om hur skört livet är och att vi aldrig (som tur är kanske) kan veta när det plötsligt tar slut. Nu slutade det som tur var inte så illa. Men det kändes att behöva ringa 112 mitt i natten och se ambulansen köra iväg med min man. Han hade så ont! Och sen väntades flera dagar på sjukhuset med ovisshet vad det var för fel. Det vet vi fortfarande inte, men han är iallafall hemma igen och mår bättre.
Tack och lov.

Så lev livet min vän, dagen som gått kommer aldrig igen.

Här är våra små hjärtegrynKanelbullens dag

Meja bjöd in på bullkalas i sin lekstuga!
Jag tänkte att eftersom jag tränat så hårt på förmiddagen så kunde jag väl få unna mig en bulle. Mina känsliga tänder sa inte heller ifrån utan tuggade frenetiskt med hjälp av en himla massa dregel!
Alwin var mest förvånad och undrade vad vi pysslade med.

Nu blire filmkväll!


Mamma bootcamp

Bajsbloggar.
Laddar för ett intensivt träningspass på Lugnet med några andra mamas. Kände verkligen verkligen Inte för att åka och träna idag när jag vaknade imorse. Johan är sjuk så jag har haft både Alwin och meja inatt. Meja skötte sig iof och ropade bara en gång men istället höll Alwin på och strula lite. Skrek inte men sparka och ville inte komma till ro. + att jag låg och va orolig för att Johan skulle svullna ihop i halsen och inte få nån luft. Han fick nämligen värsta svullna läpparna igår. Två stora fläskläppar. Angio ödem tror jag det kan vara. + magsjuka. Konstig kombo. Men verkar bättre idag iallafall.

Nej nu får jag skaka liv i mim halvdöda kropp!

Mot mamma bootcamp!


RSS 2.0