ALWIN 3 månader idag!Krok-fixerad

Jag älskar krokar av alla dess slag. Och jag har köpt på mig massa olika. Men hittills har de bara blivit liggandes för jag inte vågat mig på att sätta upp de själv.
Men idag. Äntligen. Kändes som att arga snickaren var här. Och jag har fått öva själv så nu kan jag sätta upp ännu fler själv! Kanske kan det bli lite ordning på mejas typ 100-tals jackor!

2 lampor vid soffan kom oxå upp som jag saknat i 2 år.

Och glashyllan i fönstret så inte hela Slätta behöver se in i vårt kök ( extra jobbigt nu sen jag blev känd..).


Så jäkla känd

Shit alltså snart får man väl börja jaga paparazzis som hänger utanför huset. Med i ännu en blaska.


Tandtroll!

När jag var gravid med Meja lyckades jag få 2 hål i tänderna. Nu med Alwin har jag fått 2-3 hål! Så vidrigt. Tydligen är det normalt att få minst ett hål per graviditet. Det handlar inte bara om att man småäter mer utan även salivproduktionen och andra bakterier.
Idag har jag pinats och lagat första hålet. 1345:- kul. Precis vad jag vill lägga mina pengar på! Och om en månad ska jag genomgå helvetet igen. Ska inte äta en karamell fram till dess.


Testar olika bilder


Svartvitt


Meja

Gullungen


Pralin

Sida 7 idag. Hihi. Jag ser ut som ett miffo!


I detta nu

Sitter framför tvn känner mig kokhet det är så varmt och kvalmigt!
Tiden går så fort.
Vill att Alwin ska vara såhär liten och pluttig typ alltid!


Jag bär och jag bär

Har nyttjat bärselen en hel del i helgen. Och idag fick Alwin prova åka framåt för första gången. Gick bra, han kunde somna så med... Är ganska stabil i huvudet. Måste öva för nästa helg ska vi fjällvandra lite och då får nog Johan ha Mejson på ryggen ock jag Alwin på magen.,, phu! Tur jag ska på mammaträning imorgon igen och bli stark.


Hur snygg?

Ramlade in på blondinbellas blogg och fick se vilken underbart snygg kamera hon köpt. Shit vad jag också vill ha en sån!! En rosa. Liten smidig. Digitalkamera. Bara ge mig. Vi köpte ju en ny kamera för inte allt för länge sen. Men är inte alls nöjd. Blir att jag nästan bara tar kort med iphhonen. Så smidigt och kul att göra om de direkt. Men såg nu när jag framkallat ca 600 bilder att det inte alls blir samma kvalité som med en riktig kamera. Och man vill ju ha ordentliga bilder på barnen när de är små.
Så bara hit med den! Nu!


Värsta lekparken!

Det finns lekplatser och så finns det lekplatser... På det nya bostadsområdet i närheten har vi hängt 2 dagar i rad nu. Helt nytt, stort och fräscht och en massa roliga grejer! Jag storgillar den stora gungan! Alwin med ;-) tvillingarna gick helst balansgång på den stora ormen :-D och Meja springer helst runt och testar allt!


SOTARN!

Men oj oj oj då!
Meja är väldigt imponerad av sotarn i Madicken. Alva är ju kär i honom och de dansar "rajj dajj daaaaah" vals ihop på balen. Det brukar vi oxå då göra här hemma. Ibland.
Och idag kom det en riktig sotare hem till oss!! Skapligt spännande!! Molly och My ha turen att vara här på besök och fick också träffa honom! Synd att vi inte har någon egen liten piga son kunde bli kär i honom. Han var ganska söt. Ung och vindögd. Säkert en player på dansgolvet! Tur man är 2-barnsmorsa och har sitt på det torra nu för tiden.


Fit

Såhär SKA jag se ut till sommarn. Och så ska jag va brun och ha sånna där snygga shorts och springa 1 mil utan att döna av.

Nu kör vi tjejklassikern igen tycker jag!

Vilka vill med???


Grävlingsommar

För att inte få nån skit så läste jag på om begreppet Brittsommar. Det kallas så ifall det bli sommar varmt i början av oktober när Birgitta och Britta har namnsdag.
Men det här lät väl roligare:
"Brittsommar har även benämnts som fattigmanssommar och grävlingssommar (tiden då grävlingen är ute och samlar till sitt förråd av livsförnödenheter för vintern)."


Måndag

Ligger i sängen ihop med barna o väntar på att de ska vakna. Men de bara sover och sover. De skulle inte ens märka om det kom en kannibal!!! 2 timmar snart... Ett tag tänkte vi om Mejson skulle få sluta sova middag för oftast tar det minst 30 min att få henne att somna o så sover hon oftast Max 1 timme. Men hon blir sjukt trött och galen vid femtiden och går då o lägger sig i soffan o däckar istället, vilket gör att kvällens läggning blir katastrof.

Ute är det värsta fina brittsommarn! Jag vet fortfarande inte varför det heter brittsommar, har det med Britt att göra? Har hon typ namnsdag nu? Eller är det nått med Storbritannien?? Snälla nån hjälp mig med svaret!

Sen blir det nog promenad till 2 secondhand på ingarvet, hitta fynd till lekstugan.
Om vi nånsin kliver upp från denna säng vill säga...


Söndagsplurr

Ikväll tog Alwin sitt första bad i badkaret ihop med syrran. Han var lite skeptisk i början men sen gick det bra.
Efteråt fick han vila ut i sin nya fina pyjamas med, passande nog, båtar på!


Bilder oxå för tusan!!!

Slaev...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1383227/images/2012/pic_50437de4e087c348490037c7.jpg" class="image">


Lycka är...

... Att måla en lekstuga!
Som balsam för själen att komma ut i friska luften och göra lite nytta!
Sen gå in och äta en liten glass och amma litegrann.

Nu är frågan:

Ska dörren vara vit lr svart??


RSS 2.0