NYÅRSKARAMELL!

Sista dagen på 2011! Har tänkt göra en resumé av året som gått senare om jag får tid, antar att mamma inte kommer låta oss sitta inne och häcka en sån här fin ock kall (-10) dag!

Tänkte avslöja en stor sak idag för er idag som inte redan listat ut det:
I sommar får Meja ett syskon!!
Vi är nu i vecka 14, så om allt går som det ska så kommer det en liten bebis i början på Juli!
Därav har jag mått illa som en gris och varit dyngtrött november-december och bara försökt uthärda dagarna med att inte kräkas eller svimma på jobbet. Men nu verkar det som att det har vänt och det är så himla skönt!

Gott nytt år på er!
Nån mer än jag som antagligen däckar före 12-slaget?All in like a rockstar

Man vet att det var för länge sen man var ute när man är på afterski med Rydell och Quick och tycker att "det svänger"...


Tack snön för att du kom

Skapligt bättre skidspår det blev! Skulle åka 5 km idag men körde fel igen och hamnade på 8:an... Men de gick bra! Så fint ute här nu!


Skidpremiär

Idag kom jag äntligen ut i skidspåret. Skulle starta lite lätt med att bara åka några km men självklart körde jag fel så det blev de dubbla, det kändes iof bra för det var inte jobbigt men spåren var närmast katastrofala, bara is eller barr & kvistar så i nedförbackarna var jag inte så kaxig direkt!
Sen åkte jag och meja hem och sov middag i 2 timmar.
Nu är det snöstorm ute!


Sälen

Förutom att jag inte kan andas och får astma pga en kattrackare som bor här plus att det är alldeles för lite snö, så annars har vi de bra!


Äntligen på väg!

Va gö vi? Nu kör vi!!
Mot Sääälen!
Mejson sover och jag o toan sjunger med till Rihanna

Rompopopom Rompopompom

Det var ju STORM inatt så de har vart en del träd som vi fått vejja för mitt på vägen! Farligt.

Nu blir det en vecka stugmys och skidåkning.

God fortsättning mina kära vänner!


God jul


Göttans!

Yammi


VAB

Idag vabbar jag för första gången. Mejson har snuva, hosta och feber. Inatt var hon som ett litet kokhett knytt och fick komma över till våran säng.
Så idag har vi bara varit inne och snörvlat och myst hela dagen och gått runt i pyjamas.
Nu ska jag ta ut Janson ur ugnen ( frestelse inte katten janson) och sen ska vi ha ett litet julbord här hemma!


Julmiddag

mormor har sytt en sån fin klänning till Meja. Känner ni igen tyget?


Old pics

Johan kollar på hockey. Jag hatar hockey! I brist på annat medan alla andra stressar inför allt julstök och bestyr så sitter jag och kollar på gamla partybiler... Hitatde tex den här gamla från christers 30-årsfest. Vi alla är uppe på scenen och "uppträder". Linda har typ samma kläder som vi nu för tiden sätter på våra 1-2-åriga barn= rosa mjukisblus & mjukiskjol! haha för att inte tala om hur fula kläder jag har på mig.. herregud!

Hur snygga var vi inte här då?

Sälen nyår 2006? 2007? Jag, Sattsanna & Jenny

tänk att man aldrig mer ska få ha såhär kul på Harrys


vad hände??

Familjeliv i all ära, men ibland saknar jag sånna här moments

HÄST

Kunde inte hålla mig. Nu har meja fått en egen häst på gården.


Lucia

Har mått som en rutten sill och varit hemma från jobbet och legat halvdäckad hela dagen, uurk!

Mejson var iallafall en tindrande tärna igår på Lussefirandet, fast hon tyckte det var ganska konstigt och mormor fick hålla henne under uppträdandet.


3:dje advent

Så har ännu en helg passerat. Vi har varit ute i snön och åkt pulka, jag har bakat bröd! Och idag blev det lite julshopping på stan och sen julshow på Falu ridklubb. Massa fina pållar, tomtar som bjöd på voltige, gymkana, kadrilj mm.. Meja skötte sig så bra, det är så roligt att hon har blivit så stor nu så att man kan ta med henne på sånna här saker utan att hon bryter ihop och lägger sig på golvet och skriker. En eloge till Busk oxå som har så bra hand om barn, de satt och peka klappa händerna och ropade tomte och häst!
När jag kom hem slängde jag ihop en paj och sydde upp mejas första Lucia nattlinne som hon ska ha när de lussar på dagis imorgon. Sen har vi kollat på film och nu är det tack och godnatt.


Onsdagsgänget leker i snön


2:à advent

Idag har Meja fått klä sin första julgran! Eller jag klädde och hon klädde av...
Sen har vi varit på julmarknad vid gruvan och träffat tomtefar & tomtemor!


Donken

Ligger i soffan och har ont i magen. Mc donalds förtjänst den här gången.
Mejas första, men inte sista skulle jag tro.. Hon förstod direkt hur dippen fungerade, sa Sås! Och doppade strips efter strips, men dricka läsk ur sugrör var läskigt. Måste sluta äta sån här skräpmat nu! Jag har sagt de förut å jag säger de igen, här ska börjas med veckomatlistor! Bååååring!
En annan sak som var kul var att i mejas allra första Happy Meal så var det med en Tintin hund som såg precis ut som Glenn!


Matfötgiftad?

Sitter på Ikea och mår illa. Vi har precis ätit på restaurangen och Jenny sprang på toa. Borde jag oxå göra. Urk!


RSS 2.0