sov du lilla videull (??)

Meja har fått nytt påslakanset, såhär glad blev hon då:


men mindre kul är det att sova...


Nya Dörrar!!

Äntligen kan jag lägga upp ett stort framsteg:


Före


Efter! Nytt golv, ny tapet, och VITA dörrar! Blev så himla mkt finare ♥



Soffan har kommit!!!

Äntligen har vi fått våran jättesoffa!


Tyvärr kaos kaos runt omkring, bordet ska bytas och mattan med!

Nu har vi ett varsit hörn att kura upp i, ska ha söndagsfilm för en gång skull ikväll! Vi har som fått ett nytt liv efter att lillan kan sova själv hela kvällarna (peppar peppar...)


-Hejhej Bodde!! där långt borta...


- Jo tjena! Var är chipsskålen som Sattsannah säger att man ska ha på säterna mellan sig??

Just ja! Jag fick ha gym här hemma ikväll för jag orkade inte gå de typ 200 metrarna upp till aerobicsen ikväll..


Mini-bild för att ni inte ska spy....  ;)



Söndag och nya grejjer!!

Jag och Meja sov i Myggsjön inatt för Johans hade fest för sitt jobb här hemma. Hängde lite hos Linda och tvillingarna, de håller ju på att renovera för fullt. Det blir så fint. jag fick lite panik för det känns som att vårat bygge har stått still ett tag, men när vi kom hem hade det hänt och hände grejjer som gjorde att det kändes mycket bättre!


Meja och tvillingarna i deras dubbelsäng


Fredagsmys

Regnet öser ner ute och jag sitter inne i soffan med tända ljus. Har ätit popcorn, druckit fanta och sett på Idol!
Jag och Meja har haft en riktig kojjdag idag. Hon är fortfarande lite snorig så vi har mest legat inne på ön (med täcken och babygym) i vardagsrummet och hängt, lyssnat och sjungit på lite bra sånger, Försökt lära henne krypa lite, men det går sådär, hon sitter helst eller ligger på rygg. Vi Sov middag ihop i sängen i ca 1,5 timme, så skönt det har vi inte gjort på lääänge blir oftast vagnen nu för tiden. Sen efter Mejas gröt ikväll så badade vi badkar ihop. Efter det tror jag att hon var nöjd för dagen, somnade på 5 minuter i sin säng! Lika igår oxå! :) Man tror knappt att det är sant! Men imorgon ska vi sova borta så jag hoppas inte att allt raseras då...
Ska försöka åka förbi och kolla på hopptävlingar imorgon och sen sen vidare till Borlänge på visning inför auktion på söndag. Är på jakt efter bord och stolar till vår matsal, hoppas göra stora fynd!

Nu hör jag gråt! Måste gå och reka.

GoodNight




5-minuter? ZZZzzzzzzzZZZZZZzzzz

Har vart på aerobics ikväll och sen hem och lägga Meja. Vi håller ju på med 5-minutersmetoden. Det är väldigt påfrestande. Och sen verkar det gå så upp och ner.
kväll 1, somnade efter 40 minuter
kväll 2, 20 minuter!
kväll 3, till och från i 3 timmar tills hon fick flytta över till oss
kväll 4 (alltså ikväll), 35 minuter.
Sen vaknar hon ju till ibland, men somnar (oftast) om efter några minuter.. Och efter jag har gått och lagt mig och hon vaknar så får hon komma över och amma och sova som vi gjort tidigare.
Man får så himla dåligt samvete och vill bara ta upp och krama henne när hon gråter. Men vi ska ge det en vecka nu iallafall när vi börjat.
Dessutom är hon lite sjuk, snorig. så då känns det extra jobbigt.
Jag är ju så himla osmidig oxå. Vet inte om det var jag som väkte henne 2 av gångerna ikväll. Första gången var jag tvungen att lägga över täcket som hon sparkat av sig och andra gången gnisslade dörren till alldeles för högt när jag skulle smyga in... Fiffigt Elin!


Gullungen



Love ♥

eftermiddax-fika

Lyxar till det idag när donnan för en gång skulle sover. Kaffe och hård knäckemacka med keso och banan.
Jag har gått och blivit fet igen. Ett tag rann ju fettet av mig så då trodde jag väl att de va lugnt och festade till det var och varannan dag. Men nu är det slut på friden. Ju mindre jag ammar detso tjockare blir jag. Undra om jag ska va en sån här knäppmorsa och amma till Mejsingen är typ 5 år? Fy, vad äckligt!
Fick ett par supertajta jeans av Maya igår på hennes kalas, fettet väller över byxlinningen. Men nu ska jag gå runt i dem hela tiden så att jag hela tiden blir påmind och vill göra nått åt saken.
När jag var yngre körde jag ofta den metoden. Lindas ex tyckte att jag var rätt störd när jag sprang runt i småsmå shorts och korta små linnen typ mitt i vintern, allt bara för att bli påmind så fort jag blev sugen på nått gött, då kollade man ner på en valk.

Tell me what to do?



Mingo

Nä nu får jag snart väcka DonnaTella hon måste hinna äta fruktmix innan vi ska möta hennes farza på Byggmax och inhandla lite stuff till helgen.

See Ya!!

Grattis Lajkan!

Äntligen slipper man skämmas för att du inte har en högskoleexamen!


Så ekonomen, När blir partyt?? //Shakkan.

1 timme

har lillsnuttan sovit non stop nu! Vi kör 5-minutersmetoden för första gången... jag håller tummarna för att det kommer att funka, allt skulle bli så mkt lättare då.


Gladaste jäntan i sin mors gamla overall , hoppas hon är lika glad på mig imorgon...



tvillingarna


dålig på att blogga

det är så mkt annat hela tiden..

Men våran 30-årsfest förra helgen var suverän! Så jäkla kul att få gå på fest igen!!


jag och världens finaste cheerleaders



Busk och Laxen


Jandersson, Sattsannah och Laxen




My baby and I


















Grattis Malin på 30 års dan!


Malin och Gina ca 1 år sedan

ridtur


Så nice att få ta på sig ridbyxorna igen!!

helgkul

Vi har haft en intensiv men rolig helg i Hedemora.
I lördags var jag, jenny och mamma med våra barn o badade i Vasahallen. Första gången för Meja och det gick mycket bättre än jag trott, så de var kul! Sen på kvällen följde jag med till Lisas stall och fick låna hennes fina 5-åring. Vi red ut ihop och det var soligt och hur fint som helst, väldigt kul häst att rida. först var jag rädd eftersom jag bara ridit på Lajkans islänningar 1 gång i sommar, men sen var det bara kul. Farligt! För nu fick jag mersmak och vill ha en häst igen!! Fast de går ju bara inte som vårt liv är nu, men nån gång kanske.. I hope..
Idag, sönda, började vi dagen med Loppis i Västerby, sen var det planering med Ida & Fredrik inför festen, sen åkte vi tillbaka till Falun och då hade pappa varit hit med ved som vi staplade upp och sen var jag iväg på AEROBICS! skitkul! Både dans och styrka. Nu  e jag helt slut i kroppen och det ska bli riktigt skönt att gå och lägga sig snart!


Sim-sala-bim!




En däckad hjälte


fruktstund efteråt




torsdaAAAAAAAAAAA

Sitter uppe själv. Mina barn Meja och Johan har gått och lagt sig.
Johan säger: "- Vänta du bara tills de är du som ska upp 6 och jobba!!"
Han tycker att vi bara glider hela dagarna, men sanningen är att vi har rätt fullt upp! Idag har det varit hårsalong här hemma, igår var vi på ärenden i borlänge hela dagen och sådär håller det på! Har även hunnit med en tripp till Ikea en dag och ätit billigt fläsklägg, eller vad de heter, med farsan. Johan hade hand om Mejsingen då och tyckte att det var hur soft som helst.
Men nu njuter jag över lite ensamtid i soffan... Försöker vänja av Meja att amma nattetid, men de går sådär.. Ikväll somnade hon iallafall första gången utan en patt i munnen, men sen vaknade hon efter 30 minuter och ville ha in den i munnen igen... Hon tar ju inte napp, det hade säkert underlättat annars. Är lite nervös hur det ska gå under vår fest nästa helg, hon ska sova hos sin farmor då. Linda säger att det finns inget barn i sverige som svällt ihjäl och farmorn säger att en natt kan man vara vaken om det är så... Alltså ska jag inte behöva oroa mig... Men vi får väl se hur lätt jag tar på saken när det är skarpt läge.

Gårdagen:


kupolens amningsrum. Meja kikar nyfiket ner på tvillingarna


Vi avslutade en trevlig dag med en fin promenad "runt" älven och Linda berättade gamla historier från sin gymnasietid


Tack Jandersson

För att du är en sån bra frissa!! ♥




Meja funderar vad hon ska va på festen


Men är verkligen simmerska tillräckligt "hot"?? Tänk om typ alla kommer som det då?? säger hon och härmar konversationerna som jag har med folk hit och dit nu inför vårt partaj.

RSS 2.0