Vi tänder 1 ljus i Advent!

Mejas första julskyltning på stan idag. Hon fick en kjol på HM & en liten bebishårborste, börjar bli lite lite hår att kunna borsta nu!  
Annars så har jag tvättat Johans Ipod i tvättmaskinen idag. Han höll på att bryta ihop och har gått och deppat hela dagen. Sen ikväll så testade jag att slå på den och då gick den igång! Och tydligen funkar den som vanligt nu! Knäppt Knäppt Knäppt, hur 17 kunde den överleva en tvätt?? Det gjorde ju inte ens Negus, mina kusiners gamla sköldpadda som min faster råkade tvätta så att han avled. Hemskt! Tänk att bli tvättad till döds!


Jultomten Mejson Mandela!

Imorgon ska jag till Tandläkaren och laga ett hål. Fy fan vad vidrigt! Borra! Jag ryser av bara tanken. Har knappt haft nått hål i mina tänder. Kanske 1 el 2 i typ högstadiet, men nu var det dax! Och jag hatar allt som har med munnar och tänder och borrar att göra! 
 
Nej fydå. vill inte tänka på det. Nu blir det nån form av söndagsfilm.

Sleeep Tight Good Night

AMNINGS STOPP!

Nu är en episod i Mejas liv förbi. Har inte ammat henne på över ett dygn nu! Har inte behövt pumpa ur nått heller. Och hon blev inte alls så tokig som jag trodde att hon skulle bli imorse kl 5 när hon brukar få komma till patten. Fick lite vällning och sen var hon i stort sett nöjd. Det känns både skönt och lite sorgligt. Skönt att slippa bli biten och söndersugen. Sorgligt att våran alldelens egna lilla stund eller vad man ska kalla det aldrig mer ska vara... Men jag får helt enkelt skärpa mig, någon gång måste det ju ske! Men man vet aldrig jag kanske kommer låta henne amma lite som tröst nån gång. hon tar ju inte napp så ibland hjälper faktikst inget annat.


En av alla våra amnings-moment!

Igår var vi på kalas hos Linda och hennes family i Myggsjön. Patte fyllde år. Mejson och Selma tyckte det var roligt att träffas igen. De hade sagostund framåt småtimmarna när båda var ganska trötta:


Selma läser för Meja som mest studerar en napp . Fick dåligt samvete ikväll för att jag läst så lite för Meja. Så nu har jag infört det i hennes kvällsrutin. Hon har en bok som innehåller en kort saga för årets alla dagar, så så får de bli från och med nu!

Idag har vi barnsäkrat kökets lådor! Och jag har lärt mig hur en borr fungerar!!Sen har vi hållt på och julpyntat och haft lite glöggmys. En riktig inne dag. 2 småprommisar för att söva Meja bara.
Nu sover hon. Och Johan har fått feber och känner sig jättesjuk!


Mina småfisar!

Jag tar en cider och lite chips. Nu är det "Så mycket bättre!" Och min favorit September ikväll!


ZUMBA!!

Har avverkat mitt första Zumba-pass idag. Hade på känn att jag skulle gilla det! Det var mycket "Shakira-moves", Afrikanska rytmer och annat nice! Kan verkligen rekommenderas!Snöstorm ute idag. Var upp till affärn en sväng, annars har vi bara haft en Kojj-dag här hemma, och tur det för ikväll upptäckte vi att Meja hade feber. Först 38 grader på em, sen 38.9 på kvällen. Hoppas det inte blir nått allvarligt. Kan va en tand kanske, fast hon har inte reagerat på de tidigare 4. Får se hur natten blir. Sov iallafall middag med henne idag så jag har lite krafter om hon blir mer sjuk och ledsen.
Lilla Trullsan ♥


Vill ha!!Lanvin ♥ H&M

Slättas första julgran!

Kvällens projekt: få upp utegranen. Först fick vi inte i granen i foten för den var för liten, stod och täljde och såga och högg med en yxa. Tillslut gick den i men då var det för ostabilt ändå. Johan åkte och köpte en ny fot. Sen skulle jag sätta i belysningen som oxå införskaffades idag. Det lyste först när jag testade den. Sen var det kolsvart när jag väl snurrat upp den och klämt fast alla lampor. Kul! Tog ner allt igen och gick in för jag höll på att frysa ihjäl. Säkert 20 minus ute eller nått sånt. Och inne funkade plötsligt lampjävlarna! Gick ut igen. Svart. Gick in. Funka inte... Böt ut en lampa. Funka. Ut igen. Funka. Éndast iförd pyamas var jag tvungen att få upp alla satans lampor i granjäveln för nu va jag trött på skiten.
FUNKA!! Tillslut.

Blev det inte fint?


Orkade inte gå ut i kylan o ta kort så de fick bli inifrån. Och ja, jag vet, den är vind - fixar imån!

Så då missade jag kvällen träningspass men har iallafall satt lite press på grannskapet med att få upp första granen!
Till nästa år ska jag spara ihop till nått sånt här:Eller såhär


Love-weekend

Vi var på en herrgård i helgen ihop med 2 andra par. Överaskning för Badbollen. Meja sov över hos sin farmor. Första gången vi åkte bort från henne så länge. Men det gick jättebra! Och det var skönt att komma iväg ett tag. Jag ville bara vila upp mig och verkligen få soooova ut. men redan när vi kom dit till lunch så blev det lite bira o sen basta vi med lite bubbel o så. Sen laddade vi om till middagen, mordgåta och lite biljard. Mycket trevligt. Men till natten fick jag lite fylle-hjärtklappning och kunde absolut inte sova och dessutom var mina bröst s-k-a-p-l-i-g-t fyllda av mjölk! Fick gå upp o pumpa ur 3 ggr. Så dessvärre var jag väl inte direkt så utvilad som jag hoppats efter helgens slut. Och dessutom körde Meja värsta natten nånsin inatt tror jag. Halv 2 körde det igång. sen satt hon i våran säng och klappade händerna, försökte amma henne till sömn igen, då kröp hon bort till johan och väckte honom, sen tillbax till mig och kräktes på min hals! jippi.. och sådär höll det på i flera timmar... tillslut måste vi båda ha däckat för nästa gång jag vaknade så låg hon tvärs över sängen på mage på min arm.... Var supertrött halv 8 när vi gick upp. Var o veckohandla på fm, sen kom Emelie efter lunch o vi hade läkemedelsberäkning. När johan kom hem lagade jag middag sen åkte jag på mitt första pass på Må Bättre.
Har längtat efter att få sova hela dagen. Så vad gör jag då uppe nu??
Till SÄNGS BUMS!!!

Lite bilder bara

       
Mordgåtan tydligen väääldigt spännande


Johan fick en ny dress. väldigt nöjd. kommer ha den jämt.


Grattis bollen!

Nu är det allvar!

Jag har gått med i svindyrA MåBättre. Och här ska hårdtränas till toppform nu. Inga mer svackor! De 9 månader som man har på sig att återhämtas efter en graviditet är snart klara, alltså jag har inget att skylla på längre.
Sähär kommer ni att se mig till sommarn:
Så BYE BYE tjocko:

Inga mer Bea här inte!!

Pulkpremiär!

Igår fick Meja sin första pulka och idag invigde vi den. Hon verkade gilla det. jag med! Blir nog många turer med den i vinter.


Så mycket nicare än att åka vagn!

Annars började den här dagen tungt. Meja skrek mycket inatt, så blev inte mkt sömn. Som tur var lyckades vi sova 1 timme ihop på förmiddan. Sen kom Linda, Molly och My. Och sen även Jenny, Alice och Pappa. Livat och Full fart. Linda och jag gick (som vanligt när hon hälsar på) ner på stan med barnvagnarna bara för att kolla in En grej i En affär. Men Det slutar alltid med att vi går in i alla affärer och sen är vi helt slut när vi ramlar in här hemma typ 6 på kvällen.


Phu, here we gooo again...

Måste skynda mig att somna nu, vet aldrig hur natten blir.

PoK

Fars dag middag

Eller rättare sagt Lunch för morfar:


Mejson och Morfarn

Först skulle tvillingarna ha mat:


Lajkan matar för fullt medan Meja spexar under stolarna

Sen höll kidsen låda hela lunchen:


Meja, My & Molly

Sen vart jag helt slut av allt kvitter så jag däckade en stund innan vi for vidare hem för att fira nästa far:... Good night

Ja se de snöar!!

Det har vräkt ner här ikväll. I like the snow. Ibland. Som när det är en sån här dag:


Bild från Västerby förra veckan.


Är de nån som ska ha nått från affärn??


Meja shoppar loss på ICA

Tillskott

Long time no see. Jag har haft lite dataförbud. Men nu ska jag nog inte ha det nå mer! :)

Det har kommit en till Bebis!
Grattis Jenny och Staffan och Selma till lilla ALICE!!

Jag och Meja har hängt där idag.


Meja, Jag och Alice


Selma lekte bebis och Meja fick dra henne!


Lill-pluttan

Nu ska jag och Mamma hem och baka!
Tjing Salabim!

RSS 2.0