Restaurangråttan

Igår gick vi ner på stan i vårsolen, shoppade lite och avnjöt en pizza. Meja gjorde tummen upp!


Kärleks weekend!

Vi är på ulvhälls herrgård och sover och bubblar i sviten! Fick det i bröllopspresent. Har precis avverkat en trerätters. Ska bli sååå skönt att få en ostörd natt utan att nån av oss behöver springa upp till ett gråtande barn. Bara inte J kör snarkrace nu!


Hårsalong

À la Erich-à


Här är bilden..., bajs blogg!!


Today

Såhär skulle jag vilja gå runt jämt nu för tiden

Sick and tired

Hur kul är det att vara hemma och snora då? Har iallafall nästan gjort hela köket putsat varje skåplucka som de gjorde förr. Sen vart jag heeelt slut till jag skulle hämta Meja. Vi övade lite skidor sen bäddade hon ner mig i soffan och lekte snällt med sina dockor.

Nu ligger jag och mannen och kollar på en dålig film... Imorgon ska jag försöka göra toan. Storstäd alltså.


Magic UL

Har märkt att det inte går att kommentera mina inlägg när jag bloggar från appen på iPhone. Testar nu via blogg.se... Idag har vi vart på ultraljud och sett våran nya familje medlem för första gången!! Jag hade gått och fått för mig under hela dagen innan att jag bara var skendräktig och inbillat mig allting så servar en skön lättnad att få se att det faktiskt var en liten baby därinne! Gick hem från jobbet sen för jag har blivit så förkyld igen :( Drygt! Kommer säkert ligga och hosta hela natten nu och väcka Meja..
Host host, snörvel och god natt!!

Att så en Måne


Övning ger???


Spa


Skidpremiär

När de äntligen går att blogga igen så bombar jag på!
Meja testade skidor för första gången idag. Det gick sådär... Men skam den som ger sig! Ska prova igen sen när hon är mätt och utvilad... Känner på mig att hon kommer bli en ny svensk kvinnlig motsvarighet till Northug!
Nu ska vi försöka sova middag läääänge för ikväll ska vi på middag och show "vrickade varietéer"! De andra ska ut och åka längd nu i kylan, typ minus 15 grader!! Brrrrr...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1383227/images/2012/pic_187565733.jpg" class="image">


Dagens vy


Gårdagens som inte ville publiceras då

Idag har jag vart ledig, så skönt! Men dagen går fort när man sover middag i två timmar... Men kan inte låta bli!
Sen har jag åkt ett skidlopp ikväll och det gick över förväntan!


RSS 2.0