Syskonkärlek


En däckad hjälte

Det är visst en liten person som blev trött att fjälluften!
Händer typ aldrig att han somnar i famnen på en annars.


Min nya BFF

Topp 5-Listan som följer på My best friend For Ever:

1. Betskenan (ny)
2. Iphonen (1)
3. Lypsyl (livsberoende)
4. Handkräm (mina händer är fnöske!)
5. Smörgåsrån (motverkar barnskrik)

Har någon undkommit mina tandproblem sedan Alwin föddes? Jag åt ju En herrans massa Glass under hela den gossens graviditet. Det + hormoner som typ förstör salivet bidrog till att jag fick hål i mina tänder. Ilningar och smärta har sedan följt mig och hindrat mig från allt vad glass heter. Har inte kunnat tugga överhuvudtaget på vänster sidan sedan i höstas. Träffade ett Klappträ till tandläkare som typ lagade hålet fel, fick göra om och höll på hit och dit. Tillslut fick jag iallafall hjälp att få en bättre tandläkare som jag träffade förra veckan. Nu är tanden lagad igen. Och jag har fått en bettskena att använda på natten. Jag vågar inte ropa hej riktigt än, men det känns betydligt bättre allting redan! Idag tuggade jag t.o.m ett (blunda nu Lajkan du kommer börja dregla annars) Färskt Hallonhäxvrål på vänster käksida!
Så, här har ni min nye plastiga vän:


Vilodag

Idag har jag mest tagit det lugnt vilket jag tror behövdes. Mejson fick åka skidor istället. Längd på förmiddagen och slalom på eftermiddagen. Snön vräkte ner.
Igår åkte Johan hem och Imorgon åker mamma hem så då är det bara pappa, jag och barnen kvar här i Sälen... Får se hur det går!


Mejas pärlor

Mamma hade med sig en pärlburk och gummiband till meja. Och som hon har gjort halsband sista dagarna! Vi har fått ett varsit allihopa. Så koncentrerad.


Alwin snackar

Dadadadadadadah!!!

Låter mer och mer. Och han älskar när man svarar tillbaka. Så det är konversationer på hög nivå här i stugan i Sälen just nu.


2,5 mil

Gruven -> Kalven -> Högis 8:an. Jag och morsan, phu! Men känns skönt att vi klarade det. 6 dagar kvar till tjejvasan. Och jag har typ inget glid! Måste nog lämna in skidorna igen för toppvalla.

Sen åkte vi till trollen i Hundfjället så Mejson fick åka lite slalom.


Fettisdagen

Efter ett mammabootcamp pass i snödrivorna på Kvarnberget under förmiddagen, samt en dag på förskolan med lite bobåkning på vägen hem så tog vi tag i semmelbaket! Muffinssemlor som jag sedan bjöd på under sminkpartyt på kvällen. Men nästa år får det nog bli riktiga köpesemlor! Smakade lite bränd pannkaka!
Mejson skulle förstås leka Emil i Lönneberga med soppskålen. 


Tänkvärt igen

Jag stör mig ju så fruktansvärt på folk och fä när jag är stressad, hungrig, trött, står i kö. (Typ jämt eller?)


Meja pigan är sjuk

Då får man äta glass till lunch och popcorn till middag.

Men man får fortfarande inte smörja in hela armarna med jordgubbsyougart!


Grattis Shakira!

Milan


Motorsport!

Idag har jag varit sjukvårdare på en endurotävling. Det var riktigt kul faktiskt! Bidragande orsaker kan iof ha varit att Stammen höll mig sällskap hela dagen och att det var strålande solsken!

Nu undrar jag bara; varför har jag inte hållt på med denna sport istället för hästsport? Så smidigt att bara rulla ut en bike från en släpvagn istället för att lasta ur en hel häst som man måste se till att få mat, vatten. Mocka efter. Rida fram. Sadla på och av. Rykta. Ge mat. Lasta i. Lasta ur. Lasta i igen. Köra hem. Har man lite otur så har hästen en dålig dag och vägrar ut sig på första hindret när man typ gått upp halv fem på morgonen för att köra till typ Vansbro el annat ställe långt bort.
Nej mer motorsport åt folket!
Bye bye horses!
Welcome avgaser, olja & bensin! Yammi!


Nyblekta slingor

Hur långt hår kan man ha då???!

Tack Erika för du är så snäll och duktig och gjorde mitt hår hemma!! Guld värt!!

Jag och badbollen skålar för det med lite rödtjut.


RSS 2.0