Rödhårig

Är Johan verkligen Mejas farsa??




Fredax-Myyyyys



Äntligen har jag gjort det! Har varit på väg att laga den här jävlaa laxen i flera månader. Nu är de gjort! Och jag är impad av mig själv. Blev i stort sett lika god som mammas! För att inte tala om potten! Dessutom har jag dammsugit och torkat golvet på hela undervåningen för första gången sen vi flyttade in. Känns gött. Imorgon ska jag och en tjej i föräldragruppen åka och rida Lajkans islandshästar. Gött! Men först ska vi stapla ved här hemma hela förmiddan= mindre gött. Pappa kom med 3 lass ved till oss idag. Bra o ha att elda med hela vintern.


Fin midda i slätta


Vilka är på???

Nu vet jag vad det är. Har kännt att det saknas något sista dagarna. Så idag var jag, Meja och Mimmi och badade i en bassäng. Om det kanske var någonstans där i kloret som jag kom på det: Jag längtar utomlands!! Det blir en höstdepression här annars...


Bada i havet!!


Dricka goda drinkar


Surfa lite kanske


Sola järnet på nått däck


Njuta av vackra solnedgångar

Värme Värme Värme!!!
Nu klickar jag hem en lyxig all inclusive för hela familjen till nått härligt ställe långt borta. Kan jag inte bara få göra det??! Det är väl roligare än att renovera en jäkla toalett!! Ååååh.....

Vimmelbild!


Oj! de va länge sen man var med på en sån här bild!!

Jump Jump!!!


Hur kul som helst!!!

Jag och Mejson är i Västerby och hänger. Ska fixa bilen inför vintern och så. Jenny och Selma sover middag. Vi drar nog ut på en härlig solig höstpromenad mellan ängarna nu!

Happy Birthan till mig!!

30 år idag och slut som artist. jag kunde inte bestämma mig in i det sista. men till slut var jag på det där fd Åh! Ute i vimlet igen efter typ 1,5 år. Det var lite ovant, men ändå käändes det som att de var samma sak, ungefär samma människor. Och det kändes inte bra. Jag längtade hem. Vi försökte få tag på en taxi hem. Det var svårt kl 2 en lördagnatt... Ramlade tillslut in genom dörren hemma vid 3 kanske, trodde först att jag var utelåst oxå för att jag hittade inte nyckeln, hade inte ens tagit med mig den. Men som tur var var dörren olåst! Meja och Johan låg i sovrummet och sov. jag vågade inte gå in ifall hon skulle vakna. Satte mig i duschen för att försöka bli lite fräsch. Mådde illa. Somnade ute på soffan. Hörde Meja vi 6-tiden då gick jag in till dem. Vi somnade om. Johan lät mig få lite sovmorgon som tur var! Sen har vi bara tagit det lugnt hela dagen och det har bara varit så skönt.  Det är riktigt tungt att vara bakis som morsa kan jag säga! En helt annan nivå! PHU!



maya och jag


Mycket vin blev det


På promme idag, det enda vettiga jag lyckats gjort. Kom en lös förvirrad liten hund springades. Försökte fånga den, men sen försvann den. Hoppas den hittat hem nu!

Dödstrött nu. Ska umgås lite med min käreste sen sova!! Imorgon åker jag och Mejson till Hedemora 2 dar.

Puss puss// tanten

Stolar

Vi är ju på jakt efter nya stolar och bord till vår matsal. Och jag älskar ju att fynda. Idag såg jag dessa stolar på en second hand affär. 4 stolar för 1000:-. Nymålade. Skulle bara behöva byta tyg på sittdynorna.
Är lite sugen på att slå till.. Men synd att det bara var 4 st..

Vad tycks??


Blond

Eftersom min gamla frissa Jandersson  är så bizzy hela tiden så testade jag en ny ikväll, Erika. Så nu är jag nyblekt för helgen! Vi hade tänkt göra lite mörka slingor oxå, men det får vänta ett tag. Tack Erika!!


Så jäkla snyggt linne!!

Baka Baka

Idag testade jag vår assistent som vi fick i 30-årspresent av mina päron. Så enkelt. och Gott!


Rulla rulla liten bulla


Skjuts in i ugnen!


Mmmmmh, gött mos! efter ett hårt aerobicspass


Dagens...

Dagens humör: Soft hela dagen, nu väldigt trött
Dagens utseende: Helylle med basker och rosa-bandet nål, ja förutom när vi gick promenad i ösregnet, då var det neongröna gummistövlar, regnbyxor och en väldigt Gul Cap + röda skinnvantar som blev genomvåta och totalfärgade insidan på mina händer helt rosa! Linda ba; Blir du inte arg när du inte får bort färgen? Jag; Näe, tyckte de va ganska snyggt!
Dagens göra (gjort): En snoa på Kupolen sen en tur till Myggsjön
Dagens vill ha: En ny kamera!
Dagens sämsta: Skruvade ihop en pall från IKEA, efter halva arbetet upptäckte jag att jag gjort helt fel och fick skruva om allt, Buuuuh!
Dagens bästa: Träffat Lajkan o twinsen ♥
Dagens godaste: Hm, har faxx inte unnat mig nån godsak idag . Bravo!
Dagens hoppas: Att Meja inte vaknar så många ggr och så länge inatt. Jag tar tillbaka det jag skrev i tidigare inlägg. Det går inte alls lika bra på nätterna längre. Och jag vet inte vad jag ska göra när hon står på alla 4 och skriker.. Vill inte ge upp och ta henne till min säng för då tar hon direkt bröstet men vill inte heller låta henne somna på mage för Plötslig spädbarnsdöd risken ökar då... svårt..


Molly, My och Meja



- ja gärna om jag fååår!!

Söndag

Igår hade vi 30-årskalas. Igen. För släkten den här gången. Det är tufft att fylla 30. Tycker att vi har firat över en månad nu, och då har jag inte ens fyllt än. Höll igång hela dan igår och lagade mat, bakade tårtor, duka och stod i. 5 i 5 kom första gästen, sen var det full rulle hela kvällen. Men De flesta hade nog åkt hem redan vid tio, ganska skönt. Vi kollade på Pretty Women och drack rödvin.
Fick många fina presenter, bla ett fint Lilla Lisa halsband, fina låga stövlar, en stor köksassistent, här ska bakas bröd!
Idag har det varit höst-städdag här i vårt område. Jättelockande att gå upp och verka nyiflyttade entusiaster med kratta klockan 10. Men det var klart på 1 timme så vi hann med våran egen trädgård oxå vilket var behövligt. Efter lunch somnade vi hela familjen i soffan och sov 1,5 timme. Härligt! Sen drog jag på Aerobics. Hem o amma, natta Mejson, äta rester och mer tårta. Nu söndagssporten, jippi. Men snart film.


Bakade min första tårtor nånsin igår! De va inte så svårt som jag alltid trott


Mejson hjälpte till i köket


Tvillingarna var såklart på plats med sina päron


Ruben är stor nu! Inte långt kvar till Melker (??) kommer nu!


Jag och Meja

Good Night!!

Tired

Jag e störd. Kollar på Bonde söker fru på TV4play. Borde sova istället för jag e dyngtrött!! Missade programmet igår när jag var och red på Berra. Det var ljuvligt! kändes precis som för ca 1 år sedan då jag red honom sist.. Skuttade några hinder oxå, Hoppla!
Ikväll har mamma varit här och hjälpt oss med gardiner, fick faktiskt upp 3 stycken! Skönt när det händer lite, är så mycket jag skulle vilja hinna göra iordning och plocka upp här hemma men man har aldrig tid riktigt. Nu ska vi ha stort 30-årskalas för släkten på lördag så det är mycket att fixa. Laga mat. Baka. Städa. Duka... Ska bli skönt när dessa 30-årsfiranden äntligen är över, nästa helg fyller jag sen får det vara nog fram till Mejas 1-årskalas i vår!

Idag såg jag att Mejsingen har fått 2 tänder till! Fast hon blir snorarg när jag försöker kolla in och känna på dem ordentligt. Nu i överkäken, tur att jag inte ammar så mycket längre. Nätterna har bara blivit bättre och längre sista dygnen (peppar peppar!!) Hon lägger sig kl sju och skriker ca 30 sekunder innan hon somnar. Sen vaknar hon väl några ggr under natten men somnar om ganska fort av sig själv. Tog upp henne kl 6 imorse, då får hon amma och så somnar vi om till ca kl 8. Helt ok!!!
5-minutersmetoden reagerar! Trodde verkligen inte att det skulle funka så bra som den gjort på vår donna! ((Så får Elin Reberg tycka vad hon vill!!)) Men nu ska jag inte sitta och skryta för då funkar det väl inte alls inatt bara för det. Och sömn vill vi ha!!


Nu släcks lamporna i staden

Good Night ♥




Höst i Bogsnan

I helgen var vi och gjorde ordning stugan för vintern.
Det var kallt! Men ack så höstligt och vackert!


Bodde vinkar adjö för den här säsongen


Jag och Meja posar nere vid stranden

Jag saknar sommaren som var så underbar där. Värme. Ledighet. Umgås. Dricka. Bada. Sola. Amma.. Frid!


En av alla slappa varma dagar på vårt däck





Mina små räkor

Sånt här tycker jag om att fixa:


-Ooooh! vi har lika kläder!! :)

Kusse-träff!


Meja, My, Selma och Molly


Selma matar Mejson


Här har ni mig - Jag ÅLAR!


-Byebye Baby-gym nu drar jag på nya äventyr!

Det har hänt så mycket i Mejas utveckling sista tiden. Hon har blivit så "hävlig" som hennes farmor säger. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Det är ju jätteroligt att se att det går framåt med hennes utveckling. Men samtidigt vill man bara Stanna tiden!! Det går för fort! Snart springer hon omkring här och river ner saker...

Vad hände med våran lilla Bebis??

Då:


Nykläckt för 7 månader sedan

Nu:


Vem är det som rider? vem är det som rider?

Det blir snart en liten shettis om det ska gå i den här farten!!

Grattis på 32-årsdagen världens bästa storasyster!


Grattis på 26-årsdagen världens bästa lillasyster!!


Julafton, redan??

Meja bara undrar... Var kom annars alla de här leksakerna plötsligt ifrån?




Vilket himla roligt anktåg!!


Det är ju nästan så bra att man lär sig krypa!

I LOVE HORSES

Det är farligt. Ju mer jag har börjat rida nu (öööh 3 ggr sen förlossningen, alltså 7 månader imorgon...) så saknar jag bara hästar mer o mer. JaG VILL HA EN!! Fick rida på Mayas snygga Nisse igår. Han är så fin, snäll o duktig. Ge mig bara en sån häst!! Och en barnpiga och en Massa mer pengar!! Idag var Cicci som köpte min underbara Sombero av mig här oxå.. Jag vill ha tillbaka honom!! Fast egentligen om jag skulle köpa en ny häst så vill jag nog ha en lite mindre, lite smidigare och helst en vit en! Jag ska få komma och rida Berra nästa vecka, men jag håller låg profil för det har blivit inställt varenda gång hittills. Men jag hoppas hoppas!!!

Här kommer några av MINA bilder som togs igår:


jag och snygga Nilz



här glad blir jag när jag får rida lite



Maya och LillaN




Måste lägga upp en gammal bild på min favoritHäst oxå


Jag och Sombero första sommaren hemma i trädgården i Hedemora

Vem är sötast i stan??


-Jo, de är jag det!!! Mitt namn är MejaIngrid Kristina och jag fyller 7 månader imorgon. Det ska firas med Laktosfritårta då mina mostrar har kalas! Yipiiyeeeeh!

En joint??

Jag och Meja låg på nya mattan och lekte/träna lite idag. Och titta vad jag hittade mellan några mattstrån:



Kanske svårt att se på bilden. Men den är ungefär stor som en vanlig fimp, ser ut som att den är gjord av ett ihoprullat löv, omknuten av en liten röd tråd och så är den bränd i ena ändan.. Kan det vara något annat än en farlig fimp lixom??
Kul om Meja fått i sig den...  Hon får inte ligga obevakad på den där mattan! Egentligen kanske vi borde kontakta affären...

Dagens fynd!

Har stört mig aslänge på våra stolsdynor i köket. Så idag, på en av mina favvoaffärer = Grossen, hittade jag ett par som passa perfekt till tapeten! Innan var de svarta.


Soffhörnan klar!

Äntligen är soffan, mattan och soffbordet på plats! Saknar bara fina gardiner till fönstret


Före, Johans pappa målar taket...


Efter


Mejson har redan hittat sin favvo-plats


har ingen fantasi för rubrik

Det gick inte så bra att ha med Meja på Barn-HLR. Det var bara jag och 3 till som hade med sig sina barn av ca 20 personer och då var de andra barnen helt nyfödda bara nån vecka gamla så jag förstår om de var tvugna att ha med sig dem i 3 timmar som det skulle ta. Det var sagt att man skulle gå ut ur rummet om barnet blev ledset. Meja blev inte ledsen, tvärsom jag tror aldrig hon snackat så mycket! och värsta glädjetjuten! mitt när instruktören skulle visa något... Kul att hon tar för sig och är så glad. Men tillslut stod jag inte ut, kändes som att de andra störde sig även fast de flesta bara såg glatt på henne när hon ba; " Daddaadda Daaaahhhh!! Glaaaa!! Iiiiiiiiiiiiiiiiih! "" Och så värsta smajlet.. Vi smög ut ur lokalen och drog ner på stan där min mamma var och shoppade. Det var roligare. Jag kan ju redan HLR, ville ha lite uppfrächning bara men nu får jag ta det hemma själv och passa på att lära Johan de viktiga sakerna oxå.

Dagens Outfit:


Spegel spegel på vägggen där..

dagens bästa köp:


Ett ROSA Lypsyl. Har en av mina drömmar gått i uppfyllelse eller? Jag är totalt beroende och älskar verkligen Lypsyl. Kommer ni ihåg när det fanns en massa färger och smaker, Citron, Tuttifrutti, päron mm. Jag saknar dem jättemycket. Detta rosa har tyvärr ingen smak, men hur fint som helst! Dessutom stödjer man Rosa bandet när man köper det. Jag kommer att köpa 100 st. minst.

Nu ska jag smeta munnen full!
Good Night


monday

Får se om jag hinner göra ett litet inlägg innan Tritte vaknar. Tritte är hennes nya smeknamn, för tillfället, hon byter typ varannan vecka ungefär.
Helgen tillbringades som sagt i Sälen. En underbar Hösthelg.
På fredan som var johans födelsedag tillbringade vi på fjället och sen en stunds shopping, en stund i en bar på Experium och sen middag och vin i stugan. Lördagen såg ungefär likadan ut. Meja skötte sig exemplarsikt. Hon accepterade Selmas resesäng på en gång och sov hela kvällarna. Jag tror det var den friska fjällluften som gjorde henne gott! Hon verka trivas i fjällen! :)


gruppbild på la familia. Bara Meja som inte blev bländad av solen


Fika-paus!


Woohooo!!


Högis i bakgrunden, "Been there, done thaaat!!!"


Öde i sittliften på Lindvallens topp


Äntligen fick Johan sig lite belöning på sin 30-årsdag



Meja ville oxå ha nått från Baren


Men hon fick nöja sig med Mjölk-baren...



Nu har Meja vaknat. Lä fixa lite käk sen ska vi på Barn-HLR på Tisken.

HojjHojj

Grattis Älskling!!

Idag fyller min underbara fästman 30 år ♥
En sån här bra dag har vi haft:



Tack Bodde, för att du finns i mitt liv!!

RSS 2.0