Tired

Jag e störd. Kollar på Bonde söker fru på TV4play. Borde sova istället för jag e dyngtrött!! Missade programmet igår när jag var och red på Berra. Det var ljuvligt! kändes precis som för ca 1 år sedan då jag red honom sist.. Skuttade några hinder oxå, Hoppla!
Ikväll har mamma varit här och hjälpt oss med gardiner, fick faktiskt upp 3 stycken! Skönt när det händer lite, är så mycket jag skulle vilja hinna göra iordning och plocka upp här hemma men man har aldrig tid riktigt. Nu ska vi ha stort 30-årskalas för släkten på lördag så det är mycket att fixa. Laga mat. Baka. Städa. Duka... Ska bli skönt när dessa 30-årsfiranden äntligen är över, nästa helg fyller jag sen får det vara nog fram till Mejas 1-årskalas i vår!

Idag såg jag att Mejsingen har fått 2 tänder till! Fast hon blir snorarg när jag försöker kolla in och känna på dem ordentligt. Nu i överkäken, tur att jag inte ammar så mycket längre. Nätterna har bara blivit bättre och längre sista dygnen (peppar peppar!!) Hon lägger sig kl sju och skriker ca 30 sekunder innan hon somnar. Sen vaknar hon väl några ggr under natten men somnar om ganska fort av sig själv. Tog upp henne kl 6 imorse, då får hon amma och så somnar vi om till ca kl 8. Helt ok!!!
5-minutersmetoden reagerar! Trodde verkligen inte att det skulle funka så bra som den gjort på vår donna! ((Så får Elin Reberg tycka vad hon vill!!)) Men nu ska jag inte sitta och skryta för då funkar det väl inte alls inatt bara för det. Och sömn vill vi ha!!


Nu släcks lamporna i staden

Good Night ♥




Kommentarer
Postat av: Sattsannah!

Kul att ni börjar komma i ordning nu i huset, det tar sån j**la tid att renovera, vi håller på än med massa småskitsaker som aldrig blir klara, typ lister och sladdar och sånt där kul.. hehe

Ja vad många som fyller i oktober, kul kul! Men kan tänka mig att det blir lite intensivt för er med alla partyn ;)



Föresten hur funkar den där femminutersmetoden egentligen som alla mammor snacker om? :)



Krambanan!



2010-10-15 @ 10:58:37
Postat av: elin

ja de e mycket mycket småfix hela tiden. hata sladdar!!



JA DE JÄKLA tjat om den här 5-min metoden från oss nu va? de går i stort sett ut på att barnet ska lära sig att somna själv så det även kan göra det sen på natten. Man låter barnet skrika tills det somnar och går in o säger godnatt var 5-minut tills det somnar... jäkligt jobbigt första nätterna! Men lätt värt det när det funkar!



Lycka till om nått år! :D puss

2010-10-15 @ 14:34:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0