Good night!!


Världens sötaste!

fredags värme

Det har varit fullt upp till o från sista tiden. Nu är radonmätningen klar så på tisdag får vi nycklarna till vårt hus! Äntligen, har varit en lång väntan med en del krångel så har inte velat planera nånting riktigt. Men nu måste det bli full fart med renoveringsplanerna!

Det är värsta fina solkvällen men jag stör mig bara på det för solen lyser rakt in i mina ögon + att det blir stekhet.. Meja ligger dessutom och värmer mig ännu mer sovandes i mitt knä. Hon råkade göra ifrån sig rejält ikväll så det gick igenom hela hennes kläder, amningskudden och delar av soffan.. Kul jul! Så fick jag lite jobb för Johan är såklart inte hemma när sånt här händer. Men som tur var somnade lilldonnan efteråt och låg i sin säng 1 timme och sov! Det händer inte så ofta... Så då fick jag en hel timme för mig själv. Men istället för att njuta och ta vara på tiden så går jag bara och väntar på att hon ska vakna. Men jag hann iallafall måla tånaglarna, äta + trycka i mig lite choklad och Chips!! inte bra...


Lite skönhetssömn, duktig flicka!

Imorgon ska jag och johan på 30-årsfest! Min första fest sen födelsen... Meja ska vara hos sin farmor & farfar. Det är första gången vi ska lämna bort henne. Festen är bara ca 1 km från farmor & farfar. Antagligen kommer jag vara kvar på festen max 1 timme innan jag får abstinens och längtar ihjäl mig efter henne. Men planen är iallafall att jag ska vara kvar till ca 22:00 och då även kanske få ta ett glaaaaas vin eller öl. Åh en öl i solen, fatta gott!!

Vi har hängt med Linda halva dagen. Hon är stor nu! Inte långt kvar..


Meja är facinerad övar magen och ser fram emot att träffa tvillingarna!

Jenny och Selma var här igår oxå. Selma levde rövare som vanligt! Hon är överallt! Och det är väldigt spännande att ta och klämma/känna på Meja som inte hänger med riktigt när Selman kommer farandes. Jag förstår nu vad folk menar när de säger att jag måste passa på att njuta av den här tiden när Meja är liten och ännu inte så vild.


Selma och Meja

Nu ska vi nog gå in i sovrummet och kolla klart på Avatar!
Trevlig helg!
Sup och svälj!!

Lördagsgodis

Idag har det varit underbart sommarväder här i Falun. Vi har varit ute en hel del under dagen. Först var jag, Johan, Meja och Johannes på stan och sen gick vi till Slussvaktarn och fikade/åt/amma.
Se så nice:Sen gick jag och Meja ut en sväng till med Baby Björnen. Gick till Hockeykillarna och såg när Sverige inte tog sig vidare till VM-final :(

Det blev förresten cykelpremiär igår! Var ute ca 30 minuter och svettades... Man är inte direkt i form ännu, inte som jag var förra året under Tjejvättern:Tjing !

>Batman i Bogsnan<

I onsdags sov vi i stugan för första gången i år. När jag var ute själv innan läggdax och borstade tänderna så såg jag att det var något på väggen som såg ut som någon läskig figur men det var halvmörkt så det gick inte att urskilja vad det var. Vi gick och la oss. På morgonen efter satt den kvar på väggen...
En läskig FLADDERMUS!!! Eftersom den setat där sen minst dagen innan så trodde vi att den fastnat och var död. Så när pappa var där sa vi åt honom att peta ner den med en pinne. Då vaknade den till och verkligen FRÄSTE åt honom! Pappa som jagat björn och alla möjliga farliga djur blev apskraj och for undan. Så otäckingen fick sitta kvar och för hoppningsvis har han dragit till nästa gång vi kommer...

"musen"


Pricken, några stockar ovanför fönsret satt denNu blir det fredagsmys eller så går vi ut på promenad. Jag är även väldigt sugen att dra ut o cykla en sväng...
Trevlig helg!!


Meja röstar för en kväll i soffan!

selmas dop

ja, alltså fortsättning från föregående inlägg. på söndagen döptes Selma i Norns kapell.
Jag och Meja mfl passade på att klä upp oss i folkdräkt!
Lite bilder:


Våran lilla familj


Linda och Patte


Ida och Mats


Selma hälsar artigt på alla gäster


Det heliga vattnet SELMA LINNEA


Klart!Meja sträcker ut, jobbigt det här med dop, nästa gång är det nog hennes tur.


Faster, Mamma och selma, jag och Meja
Vi är inte alls nå nördiga...

Norges nationaldag 17:e Maj

Grattis Norge!! Jag tycker väldigt mycket om Norge. Bodde och jobbade ju där (Tromsö) nästan ett halvår 2006. det är så himla fint och så älskar jag deras språk. Skulle verkligen vilja åka med Hurtigruten nångång efter hela Norges kust med alla vackra fjordar. Men Johan tycker att det är råtöntigt och att jag får vänta tills vi blivit pensionärer. Men jag får väl ta med mig nån annan då...
Nån som är sugen??

 www.hurtigruten.se

Efter som Stammen, tjatade på mig igår om att jag varit dålig på att uppdatera bloggen så gör jag nu ett försök... Hmmm, precis som att hon var den rätta att uttala sig. Hon har lixom inte bloggat sen typ Mars! Skärpning Ida!

Sitter med Meja i babybjörn i världens obekvämaste ställning. men hon har somnat iallafall, och väck aldrig den björn som sover!! var på en långpromenad i solen idag. gick förbi vårat blivande hus i Slätta. Hade säkert varit ute ca 1 timme så började meja att illgrina, verkligen sånt här hemskt högt hjärtskärande gråt. Jag stannade och tog upp henne och en vänlig herre stannade till o frågade hur de var fatt (han hade haft barn med kolik) Men istället för att sätta mig i det gröna och amma som mannen föreslog så la jag i henne i vagnen, höjde volymen i mina lurar och så sprang jag med henne hela vägen hem efter kanten så det skulle bli lite guppigare, ca 2 km... Hon slutade faxx grina efter en stund. Och jag fick känna på pulsen, flåset och hur det är att va svettig igen! Var illröd i ansiktet när vi kom hem. Härligt! Underbart att det är så varmt ute!!

I helgen var vi i Hedemora igen. Gick lite på markanden under lördagen, har inte gjort det på många många år och det var inte alls lika kul som när man var liten... Men shit va alla har fått ungar då! Vart man än kollade så kom det nån i våran ålder som oxå fått barn..
På kvällen var vi på middag hos Nicke Badboll och Emma. Det var mycket trevligt och Meja var så snäll hela tiden :)


Emma och Niklas, nyförlovade!! ♥Buddha och en bebis, lika???

Men nu började pluttan att grina så jag måste resa sig upp... Fortsätter en annan gång!! Hojj!

Är det någon som skäms??


Wilma vill inte riktigt gå ut med att hon löper...

fredag

Nyss hemkomna från City Gross! Har inhandlat lite gött till helgen. ikväll blir de Tacos! och så busade jag till det och köpte marabous nya polkachoklad. oh.. få se om jag äter den eller inte, jag håller egentligen på och halvbantar.. men det är ju ändå helg nu. Min guru Linda Rosing säger att man får äta vad som helst en dag i veckan... 


Meja just nu...

Nu skrattade Meja till!! Aldrig hänt tidigare, men det var nog inte meningen.. Hon ligger och sover i min famn. Imorgon blir hon 2 månader!! Vi var tii BVC på 8-veckors kontroll igår och träffade en läkare. Allt var bara jättebra, hon utvecklas som hon ska. Nu väger hon 5300 gram och är 58 cm långt. Stora tjejen!!
Igår var min kusin Karin här och hälsade på, hennes dotter Edith är precis 4 veckor yngre än Meja och det skiljde sig verkligen mellan dem! Meja såg typ ut som en vuxen person brevid den där lilla bebisen!


Edith och MejaNytt jobb

Idag skrev jag på anställningsavtalet för tjänst som Narkossjuksköterska! Det ska bli jättekul att börja söva efter min mammaledighet, antagligen nån gång i januari 2011... Men det kommer vara väääldigt nervöst eftersom jag inte sövt på 1,5 år då... Stackars patienter... närå, de ska nog gå bra bara jag får en bra inskolning.


Min gravida storasyster

Den 24:e juni är det beräknat. Då får den här donnan tvillingar!!
med eftersom hon vägrar svara när jag ringer så har hon kanske redan åkt in för att föda...


Lajkan i helgen...

RSS 2.0