Vecka 37, 19 dagar kvar...

Här går det undan. Men för min del får barnet gärna komma nu, eller om vecka ungefär blir bra. Allt är klart och förberett nu. Vagn, Säng, bilstol, kläder, skötbord, blöjor och väskan e packad om vi plötsligt måste åka in! Mentalt tror jag oxå att jag är beredd nu.. Trodde att jag skulle åka in och föda i förrgår, fick konstiga känningar som jag inte haft tidigare. Men det slutade efter någon timme. Och sen var allt som vanligt igen... så jag får väl räkna med att gå över tiden iallafall då.. 
Den som väntar på nått gott väntar ALLTID för länge!
Har börjat göra storkok så vi har mat i frysen första tiden när man tydligen inte ska ha nån tid för sådant. 11 lådor med spagetti o köttfärssås blev det i måndags. Shit vad jag kommer att va trött på den rätten sen!



I helgen var jag, Johan och mamma o pappa i Sälen. Det var värsta kalla snöovädret hela helgen så man kunde inte göra så mycket. Men det var bara kul att komma iväg och få lite miljöombyte. Vi var ut och åt på en fin restaurang på lördan och firade pappa som fyllde år igår.


Mamma och Pappa


Johan och Jag.

Var till Västerby igår igen och hälsade på Jenny + kalas för pappa på den riktiga födelsedagen.
Selmas galna mostrar tog med henne ut på en promenad i pulkan. Jenny var tvungen att åka iväg en sväng med en spade för att pappa hade kört fast med skotern. När vi mötte henne igen så hade vi gått rätt långt. Och Jenny blev skitorolig för det var så kallt ute och Selma brukar inte få vara ute så länge då... Så det var bara att vända och gå hem.. Det var rätt kallt. Och nyss ringde Jenny och sa att Selma fortfarande har men efter gårdagen. Torr i hela huden efter kylan + ett blåöga som jag tydligen ska ha gett henne??? What?


Selma och tjockmoster 1


Wilma och tjockmoster 2


Jag tycker inte att det ser ut att gå nån nöd på den ungen.

Borde gå ut i det otroligt fina soliga vädret nu, men man blir så förslappad när man bara går hemma och hänger såhär hela dagarna. Minsta lilla grej blir dagens projekt. Och i eftermiddag ska jag iväg och fika med tjejerna i föräldragruppen och sen eventuellt gå på Gravid Vatten Yoga för första gången. Men är lite rädd att bli utskrattad i min röda Baywatch-baddräkt...

Jag börjar väl med en tur med soporna så kan jag vanka ett varv runt huset sen, det blir lagomt.

Hojj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0